Barcelona Meeting Point

| Subject: Housing

L'AMB dinamitza i mostra, les eines i serveis metropolitans en l'àmbit immobiliari

Ll'Agència de Desenvolupament Econòmic de l'AMB ha participat en dos espais de temàtiques diferents a la 22a edició de la Fira Barcelona Meeting Point, la fira del sector immobiliari organitzada pel Consorci de la Zona Franca que s'ha realitzat entre el 25 i el 28 d'octubre. L'Agència a presentat les possibilitats d'inversió a la metròpolis de Barcelona en l'àmbit immobiliari, així com a eines i serveis propis per facilitar-les.

L'AMB ha estat a l'estand de Barcelona–Catalonia, compartint espai amb la Generalitat de Catalunya (Incasòl) i l'Ajuntament de Barcelona, i orientat a la internacionalització i atracció d'inversions en l'àmbit metropolità. Per altra banda, l'Agència ha mostrat els cercadors dedicats al mercat immobiliari —naus i solars, i oficines i locals—, de suport a l'empresa i el pla de millora dels polígons d'activitat econòmica.

Aquestes eines s'han pogut consultar a l'espai de l'Agència dins de l'estand que l'AMB ha compartit amb la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), l'Institut Metropolità de Promoció de Sòl i Gestió Patrimonial (IMPSOL) i la nova empresa Habitatge Metròpolis Barcelona, SA (HMB), nova entitat que vol desenvolupar una política d'habitatge de lloguer assequible en l'àmbit metropolità.

El primer dia de la fira van assistir a l'estand compartit de l'AMB i la FMC: la secretaria general d'Habitatge del Ministeri de Foment, Helena Beunza; el secretari general de la Conselleria de Territori i Sostenibilitat, Ferran Falcó; el vicepresident de Desenvolupament Social i Econòmic de l'AMB, Jaume Collboni; el president de l'FMC, Xavier Amor; el regidor d'Habitatge i Rehabilitació de l'Ajuntament de Barcelona Josep Maria Montaner; el president de la BMP, Pere Navarro; el director de l'Agència Metropolitana de Desenvolupament Econòmic, Xavier Casas; el director de l'IMPSOL, Amadeu Iglesias, i la coordinadora econòmico-administrativa de l'AMB, Begoña Antonell.

Related documents
Where
Marker
Fira de Barcelona, Palau 8 Barcelona