Mesures COVID-19: L'AMB atura les obres pròpies i les promogudes per l'IMPSOL, per minimitzar el risc de contagi entre els treballadors i la cutadania

Totes les suspensions tindran una acta associada, que recollirà les particularitats de cada cas i la data real de la suspensió

A causa de la situació d'emergència sanitària actual provocada per la COVID-19, i per contribuir a minimitzar el risc de propagació del virus entre els treballadors i la població, l'AMB aturarà temporalment els treballs d'execució d'obres de promoció pròpia en l'espai públic. També quedaran aturades les promocions d'habitatge amb protecció oficial promogudes per l'IMPSOL. L'aturada es durà a terme en coordinació amb els ajuntaments dels municipis afectats.

L'AMB s'assegurarà que la suspensió d'aquests treballs no suposarà cap risc addicional, i s'adoptaran les mesures de seguretat corresponents.

Totes les suspensions tindran una acta associada, que recollirà les particularitats de cada cas, així com la data real de la suspensió. Aquesta data, generalment, no serà més d'un dia després que s'hagi comunicat a l'empresa la suspensió de les obres. Només variarà en els casos en què s'hagin de completar feines imprescindibles.

Related documents