Itinerari botànic als jardins del parc de Can Mercader

Activitat de descoberta de biodiversitat

Tema:
Parques
Tipo:
Actividad en el entorno
Cuándo:
(Guardar)
Dónde:
Parc de Can Mercader, Ctra. de l'Hospitalet, 78, 08940, Cornellà de Llobregat  (Ver)
Promotores:
AMB
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Programa:
Cicle d'activitats d'espai públic | Minicicle de patrimoni
Descripción

El parc de Can Mercader presenta uns valors botànics, històrics i patrimonials que el fan singular dins de la XPM. El llac i els jardins amb glorietes i miradors ocupen l'espai d'antigues feixes de conreu, i a la part central del parc s'ha mantingut l'estructura de terrasses i jardins que inclou dues peces emblemàtiques: el Palau Mercader i la plataneda.Com a punt de partida la porta d'accés al Palau de Can Mercader farem una presentació de les obres de restauració d'alguns elements històrics que s'han fet al parc. Despres d'aquesta introducció es realitzarà un itinerari botànic per parc on observarem la vegetació i exemplars més emblemàtics del parc

Punt de trobada

Porta del palau de Can Mercader

Més informació i inscripcions:

Activitat gratuïta.

És imprescindible inscriure's a: activitatsmetropolitanes@bcn.cat

Tel. 93 256 22 20 (de dilluns a divendres de 10 a 13 h) La inscripció s'obrirà 10 dies hàbils abans de l'inici de l'activitat i es tancarà el divendres abans del dia de l'activitat, a les 13 h.

A partir d'aquest moment no es podran acceptar més inscripcions, ja que el Servei d'Inscripció i Reserves estarà tancat i no podrà gestionar-les. Només podeu considerar confirmada l'activitat si rebeu un correu de confirmació que us assegura que hi esteu inscrits i us informa del lloc i l'hora de trobada. És molt important que guardeu aquest correu per si cal ensenyar-lo als organitzadors en el moment de fer l'activitat.

Durant les activitats, es poden fer fotos generals per divulgar-les i difondre-les en diferents mitjans (publicacions, portal web, xarxes socials...). En cas que no vulgueu aparèixer en aquestes imatges, us demanem que ho comuniqueu al responsable de l'activitat per tenir-ho en consideració.

Marker
Parc de Can Mercader Ctra. de l'Hospitalet, 78, 08940, Cornellà de Llobregat
¿Cómo ir?
Transportes en las inmediaciones de...
Equipamientos relacionados
Proyectos relacionados