Entomologia: cerquem insectes

Tema:
Playas
Tipo:
Jornadas
Cuándo:
(Guardar)
Dónde:
Platja de Can Camins. El Prat de Llobregat, El Prat de Llobregat - Davant de l'aparcament de la platja del Prat. Al costat del Centre Municipal de Vela  (Ver)
Promotores:
AMB
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Programa:
Cicle d'activitats d'espai públic | Minicicle de BioPlatgesMet
Descripción

Vine a descobrir la biodiversitat que ens envolta a les nostres platges. Amb la càmera, farem fotografies als insectes que trobem i les pujarem a l'app MINKA! Així farem un cens d'insectes i, amb la col·laboració de científics, els identificarem.

Punt de trobada

Davant de l'aparcament de la platja del Prat. Al costat del Centre Municipal de Vela

Més informació i inscripcions

Activitat gratuïta.

És imprescindible inscriure's a:

activitatsmetropolitanes@bcn.cat

93 256 22 20 (de dilluns a divendres de 10 a 13 h)

La inscripció s'obrirà 10 dies hàbils abans de l'inici de l'activitat i es tancarà el divendres abans del dia de l'activitat, a les 13 h. A partir d'aquest moment no es podran acceptar més inscripcions, ja que el Servei d'Inscripció i Reserves estarà tancat i no podrà gestionar-les.

Només podeu considerar confirmada l'activitat si rebeu un correu de confirmació que us assegura que hi esteu inscrits i us informa del lloc i l'hora de trobada. És molt important que guardeu aquest correu per si cal ensenyar-lo als organitzadors en el moment de fer l'activitat.

Durant les activitats, es poden fer fotos generals per divulgar-les i difondre-les en diferents mitjans (publicacions, portal web, xarxes socials...). En cas que no vulgueu aparèixer en aquestes imatges, us demanem que ho comuniqueu al responsable de l'activitat per tenir-ho en consideració.

Marker
Platja de Can Camins. El Prat de Llobregat El Prat de Llobregat - Davant de l'aparcament de la platja del Prat. Al costat del Centre Municipal de Vela
¿Cómo ir?
Transportes en las inmediaciones de...