Accesos directos:

Buscador global del AMB

Programa de suport a les polítiques socials

Volver

Jornada per presentar la 2a convocatòria del programa metropolità de suport a les polítiques socials municipals 2016-2019

Presentació del programa de suport a les polítiques socials

Tema:
Políticas sociales
Tipo:
Jornadas
Cuándo:

Dónde:
ESADE-CREAPOLIS, Avinguda de la Torre Blanca, 57, 08172, Sant Cugat del Vallès (ver mapa)
Promotores:
AMB

Descripción

Presentació de les novetats incorporades a la segona convocatòria del Programa metropolità de suport a les polítiques socials municipals 2016-2019. Aquesta jornada estarà dirigida als tècnics, regidors de l'àmbit, alcaldes i altres interessats.

Resultats i novetats

La jornada servirà també per presentar els resultats del tancament del Pla metropolità de suport a les polítiques socials municipals 2012-2015 i es donarà a conèixer tant l'estat del la primera convocatòria com les novetats de la segona convocatòria del Programa metropolità de suport a les polítiques socials municipals 2016-2019.

L'experiència dels anys anteriors, amb el Pla metropolità de suport a les polítiques socials municipals 2012-2015 i la primera convocatòria d'aquest Programa, han fet sorgir una sèrie de novetats que afavoriran i agilitzaran l'execució dels projectes dels municipis participants.

Una de les novetats és l'aplicatiu informàtic, que es mostrarà dintre de la jornada, per tal de facilitar el correcte desenvolupament dels projectes integrants del Programa. També es proposaran taules de treball per tal de recollir reflexions sorgides de la pròpia experiència dels ajuntaments.

Dónde

Marker

ESADE-CREAPOLIS Avinguda de la Torre Blanca, 57, 08172, Sant Cugat del Vallès

¿Cómo ir?
Transportes en las inmediaciones de...