Mobilitat sostenible a Cornellà

| Tema: Movilidad sostenible

S'activen nous serveis per seguir creant alternatives i impulsar el canvi d'hàbits

bus nocturn

Coincidint amb l'inici de la Setmana Europea de la Mobilitat, del 16 al 22 de setembre, Cornellà de Llobregat i l'AMB activen nous serveis metropolitans de mobilitat sostenible al municipi amb l'objectiu de seguir creant alternatives de mobilitat i impulsar el canvi d'hàbits.

El dia 17, l'AMB s'amplia el servei de parades intermèdies a demanda del Nitbus i s'incorpora a la línia N13 al seu pas per Cornellà de Llobregat. El dia 20 el centre comercial Llobregat Centre posa en marxa el Park & Ride ubicat a l'interior del centre comercial, al costat de l'intercanviador de Cornellà. Aquest nou P+R disposa d'un total de 100 places per a aquest servei i funciona amb l'app AMB P+R. És el primer aparcament d'intercanvi metropolità situat fora de la via pública. A banda, el Llobregat Centre esdevé també el primer centre comercial de Catalunya que destina places a aparcament d'intercanvi.

Seguint l'estratègia del PMMU 2019-2024, l'AMB continuarà expandint aquests serveis metropolitans que està liderant amb els ajuntaments metropolitans. Properament s'implantaran aparcaments d'intercanvi a Viladecans i Sant Boi de Llobregat .

Documentos relacionados