Fòrum Urbà Mundial de les Nacions Unides

| Tema: Relaciones internacionales

L'AMB presenta projectes com el PDU, la ZBE o la política d'habitatge de l'IMPSOL

Del 8 al 13 de febrer de 2020 es va celebrar a Abu Dhabi la 10ena edició del World Urban Forum (WUF10) promogut UN-Habitat, que és l'Agència de les Nacions Unides per a temes urbans i metropolitans. L'AMB hi va ser present mitjançant Elisenda Alamany, membre de la Junta de Govern i consellera metropolitana.

L'AMB, la Generalitat de Catalunya, l'INCASOL, l'Ajuntament de Barcelona i la Diputació de Barcelona van participar al WUF10 amb un estand on s'explicaven diferents iniciatives urbanes de Catalunya.

Alamany va intervenir a l'Assemblea de Governs locals i Regionals, va participar en representació de Metropolis a la reunió del Comitè Assessor en Polítiques Urbanes de Nacions Unides (UNACLA) i va participar en dues taules rodones on va presentar alguns dels principals projectes metropolitans com el Pla director urbanístic (PDU), la zona de baixes emissions (ZBE Rondes de Barcelona) o la política d'habitatge de l'IMPSOL.

Durant el Fòrum, l'AMB es va reunir amb la directora del programa de polítiques urbanes d'UN-Habitat, la Dra. Shipra Narag, amb qui es va acordar signar un Acord per treballar temes metropolitans. La primera activitat d'aquest acord serà la reunió d'Europa del procés d'elaboració de l'informe sobre l'estat global de les metropolis de l'ONU-Habitat els propers dies 20 i 21 d'abril.

Documentos relacionados
Dónde
Marker
Abu Dhabi (UAE)