Amèrica en Femení

| Tema: AMB

Protagonisme femení en la governança mundial

Daysy Torres, entre dues dones, al centre de la imatge
Daysy Torres, entre dues dones, al centre de la imatge
Daysy Torres és l'alcaldessa de Managua i ha estat convidada per una delegació de l'AMB a les jornades "Amèrica es Femení" centrades en donar a conèixer el protagonisme femení en la governança mundial, en el moment institucional, polític i de gestió d' Amèrica llatina.

Aquestes jornades se celebraran a Barcelona el proper 14 de novembre i estan organitzades per Casa Amèrica Catalunya amb el suport del AMB i la Diputació de Barcelona.

La delegació que va visitar Daysy Torres el passat 18 de maig, a banda de convidar l'alcaldessa de la ciutat a "Amèrica en Femení" també va presentar-li la xarxa de ciutats Metròpolis i va oferir la possibilitat de que l' alcaldia de Managua esdevingués sòcia d'aquesta xarxa. També, els representants metropolitans va informar sobre la presentació del projecte RESILAB (Residuos Labor) a la convocatòria de la Comissió Europea "Invertir en las Personas", que lidera l'AMB i té a l'alcaldia de Managua com un dels socis d' Amèrica Central.

La delegació de l'AMB estava formada per Ferran Anglès, responsable del departament de cooperació internacional i Octavi Mondelo, responsable del projectes en Amèrica Central.

Documentos relacionados
Enlaces relacionados