Seminari web REthinking Metropolises

| Tema: Relaciones internacionales

Com han d'afrontar la recuperació les metròpolis després de la COVID-19

Captura del seminari en línia

El 2 de juny es va dur a terme el primer seminari en línia de la iniciativa REthinking Metropolises. Els principals objectius de la sessió van ser analitzar l'impacte de la COVID-19 a les àrees metropolitanes europees, identificar els principals reptes que han d'afrontar després de la pandèmia i explicar les mesures que s'haurien d'implementar en cadascun d'aquests territoris de cara al futur i per a la recuperació.

L'AMB va apostar per redefinir la governança europea actual i incloure-hi nous models d'espai públic, mobilitat urbana, gestió dels residus, ajudes socials i models econòmics i de producció, de manera que el nou pressupost 2021-2027 pugui fer front a la crisi a escala metropolitana.

El projecte REthinking Metropolises té la voluntat d'intercanviar experiències entre representants polítics de la xarxa EMA per trobar solucions als nous reptes sorgits arran de la pandèmia de la COVID-19  i les afectacions a la vida dels residents i les economies de les àrees metropolitanes.

En aquest primer seminari en línia, organitzat per l'Àrea Metropolitana de Katowice (Metropolia GZM), hi va participar Ernest Maragall, vicepresident de l'Àrea d'Internacional i de Cooperació de l'AMB, juntament amb el president de la Junta de Metropolia GZM, Kazimierz Karolczak, i la tinent d'alcalde de Göteborg, Nina Miskovsky. 

Documentos relacionados