Heraldo Ambiental 2019

| Tema: Cooperación internacional

L'AMB rep el reconeixement per part de l'alcaldia de San Salvador

El passat 17 de desembre l'alcaldia municipal de San Salvador va entregar a l'AMB el reconeixement Heraldo Ambiental 2019 en la categoria de Cooperació Internacional.

El Servei de Cooperació Internacional ha mostrat el seu agraïment per aquest reconeixement, resultat d'un treball conjunt. Per a l'AMB, l'àrea metropolitana de San Salvador és una zona prioritària d'actuació. Des de l'any 2006 l'administració metropolitana catalana hi treballa en projectes de gestió de residus sòlids, amb el COAMSS-OPAMSS i els 14 municipis que conformen l'àrea metropolitana salvadorenca.

La direcció d'Ecologia i el servei de Cooperació Internacional, tots dos de l'AMB, i els ajuntaments de la metròpolis de Barcelona, treballen per donar suport a l'àrea metropolitana de San salvador per avançar en l'estratègia de residu zero des d'una mirada municipalista i metropolitana. San Salvador sempre ha mostrat un gran compromís i competència per millorar la gestió de residus sòlids.

El vicepresident de l'Àrea d'Internacional i de Cooperació de l'AMB, Ernest Maragall, ha agraït el reconeixement i ha expressat el compromís polític de continuar treballant conjuntament per tal d'aconseguir nous reptes. 

Documentos relacionados
Dónde
Marker
San Salvador