Planta't al Botànic

| Tema: Parques

Més de 2.300 persones assisteixen a l'edició de tardor de la festa del Jardí Botànic de Barcelona

Un total de 2.336 persones van assistir, el passat diumenge dia 8 d'octubre, a "Planta't al Botànic", la festa de portes obertes del Jardí Botànic de Barcelona. És una xifra que consolida aquesta jornada bianual que, en aquesta ocasió, estava dedicada a la meteorologia i les plantes. L'organitzen el Museu de Ciències Naturals de Barcelona, l'Associació d'Amics del Jardí Botànic de Barcelona, l'Institut Botànic de Barcelona i l'AMB.

Al llarg de la jornada festiva es van fer activitats molt diverses adreçades a públic de totes les edats i interessos. Tallers d'anellament d'ocells, una plantada popular, experiments sobre meteorologia, activitats artístiques, contes o visites guiades a l'espai dels bonsais, a les diferents zones del Jardí i de l'Institut Botànic de Barcelona i a la Jugatecambiental, entre altres propostes.

En el programa d'actes de la tarda es va incloure la presentació del nou llibret de l'itinerari botànic del Jardí Botànic Històric de Barcelona i tots els assistents en van rebre un exemplar. A continuació, el meteoròleg Francesc Mauri va impartir una conferència sobre el canvi climàtic que va aplegar unes 60 persones.

L'afluència de públic a tots els tallers va ser intensa i continuada durant tota la jornada. L'actuació d'un grup de jazz i una castanyada popular van tancar la festa, que va tenir una valoració molt positiva per part dels participants.

Durant tot el dia i per afavorir l'afluència d'assistents, l'AMB va proporcionar un autobús llançadora gratuït des de la plaça d'Espanya fins al Jardí Botànic.  

Gràfic Evolució de l'assistència al Planta't

Documentos relacionados
Equipamientos relacionados
Dónde
Marker
Jardí Botànic de Barcelona