Millores al parc del Besòs

| Tema: Parques

S'ha renovat l'àrea de jocs infantils i s'han instal·lat taules de ping-pong

L'AMB ha renovat l'àrea de jocs infantils del parc del Besòs i ha instal·lat dues taules de ping-pong. AIxí, el parc disposa ara d'una oferta més diversa per als veïns propers al parc i una aportació endreçada de continguts que propicien dinàmiques de relació social i familiar en aquest entorn.

Jocs infantils

El projecte de renovació de l'àrea de jocs infantils respecta la xarxa tridimensional existent i el gronxador i substitueix les molles per altres elements com són: tres jocs de rotació, una petita tirolina, un element de rocòdrom i un gronxador més, dotat d'una cistella niu que permet el joc a nens amb limitacions en la mobilitat.

D'aquesta manera s'aconsegueix diferenciar dos ambients, ja que aquest nou espai es combina amb l'àrea de jocs infantils ja existent i destinada als més petits. S'ordena així la situació de partida existent al parc, que era una barreja en la tipologia dels elements de joc que no establia franges d'edat definides: els nens grans i petits compartien l'espai, amb dinàmiques de joc ben diferents segons l'edat que de vegades no eren gaire compatibles.

És destacable la reubicació de tres de les molles, al costat de la Capsa de Jocs, que generen una altra zona per al gaudi dels més petits. Aquests nous recursos serveixen, a més, com a complement de la Capsa de Jocs i de la Jugatecambiental del parc del Besòs, espais educatius guiats per educadors que compten amb la participació de nombroses famílies i per als quals aquests elements instal·lats recentment propicien el joc, i per tant la relació.

Taules de ping-pong

La instal·lació de dues taules de ping-pong completen aquesta millora i fomenten la pràctica d'aquesta activitat. L'emplaçament escollit és a l'accés oest del parc, a prop dels elements de fitnes existents, amb la clara intenció d'unir diferents activitats esportives en un mateix àmbit del parc. 

Documentos relacionados
Enlaces relacionados
Equipamientos relacionados
  • Imagen del parque
    Municipios:
    Sant Adrià de Besòs
    Inauguración:
    1996
    Superficie:
    63.918,18 m2