Assessorament en educació ambiental

| Tema: Educación ambiental

Nou servei per orientar sobre els recursos del programa Compartim un Futur

Des d'inicis d'any, el programa Compartim un Futur compta amb un nou servei d'assessorament personalitzat per donar resposta i assessorar sobre els recursos d'educació ambiental de l'Administració metropolitana.

Servei d'assessorament del Compartim un Futur

Qualsevol centre de formació reglada i no reglada, així com la ciutadania en general, associacions, entitats de lleure, famílies, etc., podran fer ús d'aquest servei d'assessorament i orientació sobre el programa d'activitats i, de manera destacada, per usar els recursos del Compartim en projectes de servei comunitari i ApS.

Aquest servei és un un espai d'intercanvi entre els usuaris i l'equip tècnic del programa, per tal d'atendre la diversitat i complexitat de situacions dels participants, prèviament o posteriorment a l'activitat, i donar-los suport en la selecció d'activitats i recursos.

Durant aquestes primeres setmanes, s'ha donat resposta a centres amb perfils diferents. Ha resultat especialment útil a centres que treballen amb alumnes amb necessitats educatives especials, ja que s'ha aconseguit adaptar de la millor manera l'activitat i fer-la veritablement inclusiva.

Documentos relacionados
Enlaces relacionados