Mondial des Métiers

| Tema: Formación profesional

L'AMB visita el saló de referència de descoberta d'oficis i orientació professional

La vicepresidenta de l'Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic de l'AMB, Montserrat Ballarín, visita el saló Mondial des Métiers i manté una reunió amb l'organització per interessar-se sobre la descoberta vocacional entre les persones que busquen feina.

El Mondial des Métiers de Lió és una experiència d'èxit de col·laboració publicoprivada que permet conèixer el món dels oficis a partir de demostracions dinamitzades per empreses i gremis professionals amb l'alumnat aprenent.

Descoberta d'oficis

La visita s'emmarca dins dels objectius de l'àrea per impulsar la descoberta vocacional entre les persones que busquen feina i orientar-los en la formació professional. L'objectiu de l'AMB és impulsar la construcció d'una eina de descoberta d'oficis i opcions professionals que representi tot l'ecosistema d'orientació, formació professional i mercat de treball, i sigui l'aparador de tots els sectors econòmics emergents i productius del territori: una eina pedagògica i d'aprenentatge, també emmarcada en la relació de centres d'FP i empresa que tingui en compte la diversitat de professions del territori i la diversitat d'audiències (joves, persones que busquen feina, escoles, centres d'FP, empreses, famílies...).

Els representants metropolitans en aquesta visita formen part d'una delegació composta per la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament de Barcelona i l'AMB.

Documentos relacionados
Enlaces relacionados
Dónde
Marker
Eurexpo (Lyon)