L'AMB crea un mapa col·laboratiu de la bicicleta

| Tema: Bicicleta

Aquesta nova eina online recull els serveis que hi ha a la Metròpolis de Barcelona entorn de la bicicleta.

L'AMB ha creat un mapa metropolità col·laboratiu de la bicicleta, una eina en línia que permet consultar els serveis i la informació d'interès que hi ha entorn de la bicicleta arreu de la metròpolis de Barcelona.

Enllaç al mapa:
https://www.amb.cat/web/mobilitat/mitjans-transport/bicicleta/mapa-colaboratiu

L'AMB ha elaborat el mapa en versió de prova mitjançant My Maps de Google amb la col·laboració del BACC (Bicicleta Club de Catalunya). En aquest sentit, l'AMB també ha fet una crida al món associatiu i als municipis metropolitans per tal d'obtenir més informació i anar-lo ampliant progressivament.

Els serveis integrats al mapa estan distribuïts en quatre grans categories. La primera és l'economia ciclista, que inclou fabricants i distribuïdors de bicicletes, botigues i tallers i empreses dedicades a la formació ciclista, a la ciclologística, a serveis de lloguer de bicis i a tours en bicicleta. La segona categoria correspon a entitats i associacions de la bicicleta. Aquí hi tenen cabuda associacions d'usuaris de la bicicleta, clubs esportius i entitats de cultura ciclista, entre d'altres. Actualment ja n'hi ha més de 80.

La tercera categoria correspon als aparcaments de llarga durada, dels quals ara mateix n'hi ha 10 identificats al mapa. Finalment, el mapa col·laboratiu també incorpora empreses especialitzades en la venda, reparació i formació dels vehicles de mobilitat personal (VMP), com patinets, rodes o plataformes. D'aquesta darrera categoria, també hi ha 10 empreses incloses al mapa.

L'AMB fa una crida col·lectiva perquè s'avisi si, en veure el mapa, es troba a faltar algun servei o la informació està desactualitzada. Es pot comunicar mitjançant el correu oficinabici@amb.cat.

Documentos relacionados