Playas de Castelldefels

Las tres playas de Castelldefels tienen una extensión de casi cinco kilómetros y están situadas entre dos sistemas claramente diferenciados: el delta del Llobregat y el macizo de Garraf. Son playas de arena fina con una larga tradición turística. Disponen de un Club Náutico y un Club Marítimo y de varias escuelas de vela donde se pueden practicar múltiples actividades acuáticas y náuticas.

Estat de la platja

 • Bandera
  Bandera: Desconegut
  Desconegut
 • Estado del mar
  Estat del mar: Desconegut
  Desconegut
 • Calidad del agua
  Qualitat de l'aigua: Sense servei
  Sense servei
 • Medusas
  Desconegut
Font de les dades

Fuentes: Ajuntament de Castelldefels; Servei Meteorològic de Catalunya.

© María josé Reyes

Es la playa situada más al sur de Castelldefels. Su nombre hace referencia al apeadero del tren (baixador en catalán), que se encuentra muy cerca y que facilita que sea una de las playas con más afluencia del área metropolitana.

Longitud: 1.980

Superficie: 270.072,18m2


Equipamientos
Balizamiento de salida de embarcaciones Juegos infantiles Pasarelas acceso adaptado
Balizamiento de zona de baño Korfbal Porteríasde fútbol
Bancos Lavabos Señalización informativa
Bar Lavabos adaptados sillas de vigilancia
Duchas y lavapiés Papeleras Redes de voleibol
Fuente Pasarelas

Servicios
Acompañamiento al baño
Megafonía
Salvamento y socorrismo

Ir a la web de playas de Castelldefels


© María José Reyes
Localización
¿Cómo ir?
Transportes en las inmediaciones de...
Publicaciones relacionadas
Puntos de interés relacionados
 • $escapeTool.html($relacionat_puntinteres_alt_)
  Categoria:
  Jugatecambiental
  Descripció:
  Jugatecambiental ofereix un munt de propostes per gaudir en família per aprendre moltes coses sobre les platges metropolitanes, la natura i el medi ambient, mentre juguem i fem activitats. Hi trobarem un punt d'informació de la platja i el seu entorn, un espai de joc i una proposta d'activitat guiada.
 • $escapeTool.html($relacionat_puntinteres_alt_)
  Categoria:
  Itinerario
  Descripció:
  Les tres platges de Castelldefels tenen una extensió de gairebé cinc quilòmetres i se situen entre el delta del Llobregat i el massís del Garraf. Són platges de sorra fina on s'hi ha portat a terme un ambiciós projecte de recuperació de la vegetació dunar, que té com a objectiu la conservació, protecció i millora de la qualitat mediambiental de la zona. La platja de la Pineda, a la part nord del terme municipal, té les dunes més consolidades, dins les quals podem trobar un itinerari dunar amb informació sobre fauna i flora, i on s'hi treballen diferents activitats a través de la Jugatecambiental que s'hi instal·la els diumenges de primavera i tardor, al costat del parc de Mar.
 • $escapeTool.html($relacionat_puntinteres_alt_)
  Categoria:
  Interés ambiental
  Descripció:
  Ubicat entre el carrer 9 i el carrer de la República Argentina, aquest tram del passeig marítim de Castelldefels ha rebut un gir de 180 graus gràcies a un ambiciós projecte de tractament ambiental del front marítim. La remodelació, a càrrec de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), ha permès recuperar el sistema dunar i la connexió del teixit urbà amb la platja, a partir de l'ordenació d'accessos i la creació d'un nou passeig. Tot plegat ha permès reintegrar l'espai al seu medi natural de manera sostenible i que s'hagi convertit en un lloc saludable d'ús i esbarjo familiar, a més d'un element de promoció turística.
Proyectos relacionados