International Mobility Congress (IMC21)

| Tema: Movilidad y transporte

L'AMB presenta les línies estratègiques en mobilitat i transport

L'AMB presentarà les línies estratègiques i accions que durà a terme sobre mobilitat urbana i transport públic en la primera edició de l'International Mobility Congress 2021 (IMC21), que tindrà lloc els propers 21 i 22 de setembre. Amb el lema "Drive to innovation", el congrés serà un esdeveniment híbrid, amb sessions presencials i en línia.

L'IMC21 posarà el focus en solucions concretes i aplicables, com la mobilitat sostenible com a actiu d'una destinació turística, les eines per prevenir la covid-19 o el paper que ha de tenir la mobilitat en els nous programes de fons europeus Next Generation. També comptarà amb un espai de descoberta de tendències, com els vols de passatgers amb drons, i la participació de l'Agència Espacial Europea.

L'AMB presenta cinc línies d'acció: la millora de la qualitat de l'aire amb la posada en marxa de les ZBE; la descarbonització del transport públic amb l'aposta pel bus elèctric i d'hidrogen; el transport públic com a eix vertebrador amb nous serveis i línies d'autobusos; l'ampliació de la xarxa de carrils bici (Bicivia) i el desplegament de bicicletes públiques a la metròpolis de Barcelona per afavorir la micromobilitat; i les mesures d'acompanyament com la targeta verda o els aparcaments d'intercanvi (P+R). Totes aquestes línies d'acció queden vertebrades dins del Pla metropolità de mobilitat urbana (PMMU), el full de ruta de l'AMB a sis anys.

Documentos relacionados
Enlaces relacionados