Setmana Sense Soroll 2019

Volver

| Tema: Educación ambiental

El programa Compartim un Futur s'hi afegeix amb un taller de prevenció

Imatge del cartell de la Setmana Sense Soroll 2019


El programa d'educació ambiental Compartim un Futur se suma a la Setmana Sense Soroll 2019 amb un taller de prevenció de contaminació acústica adreçat al públic escolar. La iniciativa, organitzada per la Generalitat de Catalunya sota el lema "Silenciem el soroll!", tindrà lloc del 22 al 28 d'abril.

L'activitat del Compartim un Futur es troba dins el catàleg La xarxa sona bé, que inclou un seguit de recursos per donar suport als ens locals en l'impuls i el desenvolupament d'alguna actuació de sensibilització en l'àmbit de la prevenció del soroll. Aquesta publicació ha estat elaborada per la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat i la Diputació de Barcelona, conjuntament amb la Generalitat de Catalunya i l'AMB.

Durant la Setmana Sense Soroll se celebraran arreu de Catalunya tot un seguit d'iniciatives associades a la divulgació i la sensibilització dels problemes de la contaminació acústica, així com el control i les eines de gestió per poder reduir-la. Aquestes activitats tenen la col·laboració de tots els agents implicats: administracions, ciutadania, centres escolars o empreses relacionades.