Avís legal

Aquest lloc web és propietat de:

Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB)
CIF: P-0800258-F
Carrer 62, núm. 16-18, edifici A - Zona Franca
08040 Barcelona

Condicions

L'accés i utilització de la pàgina web de l'AMB resten subjectes a les condicions següents:

  1. L'usuari manifesta haver llegit i acceptar expressament el present avís legal en utilitzar i registrar-se a la pàgina web de l'AMB i/o als serveis que s'ofereixen, i autoritza l'AMB a fer ús de les dades d'acord amb les finalitats i tractaments descrits a aquest avís legal.
  2. L'AMB es reserva el dret d'actualitzar els continguts d'aquestes pàgines web quan vulgui, i també d'eliminar-los i de limitar-ne o impedir-hi l'accés, de manera temporal o definitiva.
  3. El material i els continguts recollits a la pàgina web són propietat de l'AMB o dels tercers que hagin autoritzat l'ús a l'AMB i es troben emparats per la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual. Excepte que s'expressi el contrari específicament en un determinat contingut o imatge, s'autoritza l'ús i la reutilització dels continguts segons els principis recollits a la llicència CC-BY-4.0, quan se citen l'origen i l'autoria de l'obra. El detall dels principis de reutilització de la informació continguda al portal de l'AMB es pot trobar al portal de dades obertes. Queda expressament prohibida la reproducció, còpia, comunicació pública o qualsevol altra activitat que es pugui fer amb la imatge corporativa institucional de l'AMB i de les seves entitats, així com els continguts que expressament tinguin els seus drets reservats.
  4. L'usuari de les aplicacions i els serveis inclosos dins la plataforma IDEAMB ha d'acceptar les condicions i els termes d'ús que tenen caràcter vinculant, amb el benentès que l'ús de qualsevol d'aquestes aplicacions o serveis implica l'acceptació íntegra de les condicions, i sense cap tipus de reserva. Aquestes condicions i termes d'ús tenen una vigència indefinida. Condicions d'ús de la plataforma IDEAMB
  5. L'AMB no es responsabilitza del contingut i la informació de les pàgines web de terceres persones connectades per enllaços (links) amb les pàgines web de l'AMB.
  6. L'AMB no s'obliga a controlar les informacions i les opinions que els usuaris transmetin o de l'ús que aquests facin de les informacions i continguts recollits a la pàgina web. L'AMB es reserva el dret d'eliminar qualsevol informació o opinió dels usuaris que sigui contrària a la legalitat vigent, especialment quan signifiqui una vulneració dels drets i llibertats fonamentals de la persona.
  7. Algunes de les pàgines del portal de AMB disposen de galetes (cookies), que són petits fitxers de dades que es generen a l'ordinador de l'usuari i que permeten als sistemes de l'AMB recordar l'idioma i el portal triats, així com altres característiques o preferències de navegació de l'usuari en la primera sessió. Aquestes galetes no són invasores, ni nocives, ni contenen dades de caràcter personal, ja que l'única funció que tenen és personalitzar-vos la navegació en la forma expressada abans. Si no voleu fer ús de les galetes, podeu donar l'ordre al vostre navegador perquè us adverteixi abans d'acceptar-les i rebutjar-les.
  8. L'AMB dona estricte compliment a la normativa vigent. L'ús de les dades personals té caràcter confidencial i es faran servir únicament per a poder prestar els serveis de l'AMB i les entitats vinculades. Podeu consultar el detall del tractament de dades que fem a la nostra política de privacitat. 
  9. L'AMB, amb la tecnologia actual, ha adoptat les mesures tècniques i organitzatives necessàries per a evitar-ne l'alteració, la pèrdua, el tractament o l'accés no autoritzats.