• Imatge del parc

  El parc de Joan Oliver: un paraigua verd

  La rehabilitació del parc millora l'accessibilitat des de diferents punts del municipi. L'esplanada central genera un espai polivalent ombrejat amb zones de joc i de trobada on fer activitats i espectacles, a més disposa d'uns laterals amb arbustiva que permeten l'accés i fan de barrera acústica pel trànsit rodat.

 • Imatge del projecte

  Un passatge cap al front marítim de Badalona

  S'ha generat una millor accessibilitat entre la ciutat i el passeig marítim, els equipaments litorals i les platges. També s'han instal·lat noves rampes, escales més còmodes o enllumenat de led, entre d'altres millores.

 • Biblioteca Mercè Rodoreda

  El nuevo proyecto de la biblioteca municipal se relaciona y se integra formalmente en un nuevo espacio público que consolida la calle Major como eje urbano. El edificio se organiza con un patio central que articula las piezas principales: la sala polivalente, la biblioteca y los servicios.

 • Disseny inspirat en el pal d'un veler amb la seva cofa

  Diseño de la Columna Integral Modular

  La nueva columna integral modular incluye en un mismo elementos funciones de comunicación e información para los usuarios de las playas metropolitanas. Su diseño es resistente al ambiente marino y al viento y se ha inspirado en el palo de un velero con su cofa.