Accessos directes:

Cercador global de l'AMB
 • Imatge del parc

  Rehabilitació del parc de Joan Oliver

  El projecte inclou la rehabilitació del parc de Joan Oliver i de dues zones annexes per millorar-ne la integració al municipi. La reforma del parc es compon de dos vessants i d'una esplanada central, amb una important pineda existent que resulta de l'adaptació de la topografia pròpia del lloc. 

 • Imatge del projecte

  Nou accés al front marítim de Badalona

  El projecte millora l'accessibilitat i genera una connectivitat més fluïda entre la trama urbana de Badalona i la franja litoral per accedir de manera més fàcil i còmoda al passeig Marítim, als equipaments litorals i a les platges.

 • Imatge de la biblioteca

  Nova biblioteca Mercè Rodoreda

  El nou projecte de la biblioteca municipal es relaciona i s'integra formalment a un nou espai públic que consolida el carrer Major com un eix urbà. L'edifici s'organitza amb un pati central que articula les peces principals: la sala polivalent, la biblioteca i els serveis.

 • Disseny inspirat en el pal d'un veler amb la seva cofa

  Disseny de la Columna Integral Modular

  La nova columna integral modular inclou en un mateix element funcions de comunicació i informació per als usuaris de les platges metropolitanes. El seu disseny és resistent a l'ambient marí i al vent i s'ha inspirat en el pal d'un veler amb la seva cofa.