Parc de Can Solei i de Ca l'Arnús

Tornar

Badalona

Imatge del parc
Ernest Costa

El parc de Can Solei i de Ca l'Arnús, al sud-est de la ciutat, ocupa la part alta del barri de Casagemes i és un important pulmó verd, molt proper al centre de Badalona. És un indret únic a la ciutat per les seves edificacions singulars, pel manteniment de l'estructura agrícola tradicional, per la bellesa dels seus jardins i per l'esclat de riquesa vegetal i faunística que hi fa vida.

Inauguració de Can Solei i de Ca l'Arnús: 1984 i 2007
Superfície: 95.210 m2
Horari: De novembre a març de 7.45 a 19 h, abril i octubre de 7.45 a 20 h, maig, juny, agost i setembre 7.45 a 21 h, juliol de 7.45 a 22 h
Adreça: Av. Navarra, 205I Badalona


 • Informació general

  Jardins de família

  Parc de Can Solei i Ca l'Arnús informació general
  Ernest Costa

  Informació de servei

  Indret d'interès historicoarquitectònic, amb vegetació singular, jardí històric, escultura, llac, brollador, vista panoràmica, fonts d'aigua potable, pista de petanca, jocs infantils, jocs de gent gran, porteries de futbol, cistelles de bàsquet, taula de ping-pong, aparcament de bicicletes, bar, WC.

  Descripció

  El conjunt de Can Solei i Ca l'Arnús és un indret únic a la ciutat de Badalona per les seves edificacions singulars, pel manteniment de l'estructura agrícola, per la bellesa dels jardins i per l'esclat de riquesa vegetal i faunística que hi fa vida. Tot plegat, un testimoni excepcional de com es desenvolupava la vida de les classes benestants barcelonines a la segona meitat de segle XIX i principis del XX. Són pocs els testimonis, ben conservats, que ens han arribat d'aquesta època, no només a l'entorn barceloní, sinó també a la resta de Catalunya. D'aquí el seu gran valor.
 • Història

  Història del parc

  Can Solei
  L'origen de Can Solei es remunta a una antiga finca agrícola ja documentada a l'arxiu del marquès de Barberà en una escriptura de 1565, que diu el següent: "Peça de terra de 7 mujades que és el mas Solei; es troba en acte de venda que Francesc Castellet de Barcelona i Joan Albert de Perpinyà feren a Dalmau Ros." Un altre document de final del segle XVIII indica de quina manera s'havia anat conformant la propietat: "Cal suposar que la casa i terres que foren del doctor Pau Romà es componien quan les comprà la seva mare Isabel Romà, de diferents trossos, com eren les del mas dit antigament Dalmau, després Coma i últimament Solei; de les que foren de Francesc Porreras i a les que hi sumà el doctor Romà per la part de dalt o tramuntana que foren de Planas i de Rovira."

  Fins al final del segle XVIII, la documentació és molt escassa i no és fins la darrera dècada d'aquest segle que la finca, la casa i els jardins comencen a aparèixer en diversos documents escrits. El sacerdot i més tard metge badaloní Josep Barriga i Sala, en la seva Història de Badalona (1793-1794), dóna algunes referències de Can Solei i dels seus visitants il·lustres: "Honra el barrio bajo de Pomar la magnífica casa del doctor Josep Romà […] que por su situación, paseos, aguas y aires saludables merece la común aprobación de personas de la primera jerarquía que han tenido el gusto de habitarla […]. En el año 1788 (con motivo de celebrar la consagración de un obispo) estuvieron 4 obispos juntos, el general de Barcelona Conde del Asalto, el Gobernador, muchos canónigos de la catedral y algunos jueces, en fin, casi toda la principal nobleza de Barcelona."

  Segons Rafael d'Amat i de Cortada, baró de Maldà (1746-1819), el bisbe Valladares "emblanquinà les parets, igualà els balcons i dotà la bella situació amb molta aigua, jardí botànic i curiosos caminals que fineixen amb una glorieta pintada". En un fragment del seu diari, el famós Calaix de Sastre, de 13 de maig del 1794, diu sobre el mas Solei:"En esta tarda, doctor Josep Cases i jo […], hem anat a passejar cap a la torre del doctor Romà, advocat, intitulada lo mas Solei; casa i jardins ab horta, vinyes i molta aigua […], un gran safareig ab canyos d'aigua corrent, adornos de bustos de pedra màrmol, però mutilats de nassos, boques i ulls, i una estàtua del mig del safareig […]. Hem passejat per aquells caminals rectes, a la manera d'alamedes ab tanta frondositat que hi ha de vinyes, terres de sembradura, tanta còpia d'aigua que, ab aquella lontananza de muntanyes conreades, caseria i mar, són objectes moltísim deleitables a la vista. I tant han agradat al doctor Cases, que ha donat el nom, a tot aquell ameno jardí i hort, ab aquell gran safareig i aigua corrent, de Paradisus Voluptatis […]."

  El mes d'abril de 1859 la finca es divideix per la venda d'una part a Evarist Arnús. Des d'aleshores la propietat es va convertir en Can Solei de Baix i Can Solei de Dalt o Ca l'Arnús.
  Durant la Guerra Civil (1936-1939) Can Solei i Ca l'Arnús van ser confiscats i oberts als badalonins com a parcs públics, i s'hi van celebrar actes diversos per recaptar diners per als soldats que marxaven al front. Un cop acabada la guerra, van tornar als antics propietaris. Entre el 1960 i el 1970 la finca va ser expropiada i el 1977 Can Solei va obrir de nou les seves portes, ara ja definitivament, com a parc municipal. Posteriorment, la Corporació Metropolitana va iniciar les obres de remodelació, que van quedar enllestides el 1984.

  Ca l'Arnús
  Evarist Arnús i de Ferrer (Barcelona, 1820-1890) va ser un dels pioners de la banca catalana de mitjan segle XIX i un dels grans personatges de la Febre d'Or. Com a financer i inversor, va tenir un important paper en la urbanització de l'eixample de Barcelona, ciutat on aixecà el Teatre Líric, als antics jardins dels Camps Elisis, i on va promoure iniciatives cíviques com l'Exposició Universal. També assolí una bona parcel·la de poder polític: va ser senador, primer electe i, des del 1887, vitalici. Menys coneguda és la seva faceta de filantrop i mecenes, que va desplegar al llarg de la seva vida, tant a Barcelona com a Badalona, ciutat que el 1884 el va nomenar fill adoptiu.

  La història de Ca l'Arnús s'inicia el 1859, quan Arnús compra, en subhasta pública, una part de Can Solei per a fer-ne el seu paradís particular on passar els dies de lleure familiar. Els Arnús tenien una vida social molt intensa i són moltes les personalitats que van acollir a casa seva. És coneguda l'estada que hi van fer, l'any 1888, la reina regent Maria Cristina i el seu fill, el rei Alfons XIII (aleshores un infant de dos anys), que va gaudir d'un passeig amb barca pel llac. Després d'aquesta visita, feta amb motiu de la inauguració de l'Exposició Universal de Barcelona, la reina va concedir a l'Ajuntament de Badalona el tractament d'Excel·lència. Maria del Mar Arnús, en un article al diari Avui de març de 2002, explica que mossèn Cinto visitava Ca l'Arnús de tant en tant i deia missa a la capella de la casa. El que més agradava al mossèn poeta eren les passejades pel jardí de Ca l'Arnús, la pujada a la mina de Sant Antoni a través del camí dels Xiprers i l'excursió pel llac i el castell. El poble de Badalona també era convidat a entrar als jardins per participar en festes populars, concerts o representacions teatrals.

  La finca es va mantenir sencera durant tres generacions. La quarta, formada pels rebesnéts d'Evarist Arnús, en va vendre una part a la Corporació Metropolitana de Barcelona i una altra a una immobiliària. Avui dia gairebé tota la finca és de propietat pública. La reivindicació popular Ca l'Arnús, parc públic és una feliç realitat. En els darrers anys, l'Àrea Metropolitana de Barcelona ha desenvolupat el projecte de restauració del parc de Ca l'Arnús, que inclou la connexió amb Can Solei, i s'ha fet càrrec de les obres. La rehabilitació del jardí romàntic (amb el llac, els ponts i el castell), de la torre del Rellotge i dels principals passeigs i camins li han retornat l'esplendor i la bellesa dels seus millors temps.
 • Normes d'ús
  Utilitzeu les papereres.
  Utilitzeu les papereres.
  El residu recollit es porta a una planta de triatge.
  Prohibit fer foc (només és permès als parcs amb servei de barbacoa).
  Prohibit fer foc (només és permès als parcs amb servei de barbacoa).
  Porteu el gos lligat.
  Porteu el gos lligat.
  Respecteu les indicacions en aquells parcs o localitzacions on no es permet l'accés als gossos (Exemple: àrea de jocs infantils, jardins botànics i jardins històrics).
  Recolliu les deposicions dels gossos.
  Recolliu les deposicions dels gossos.
  No allibereu animals domèstics.
  No allibereu animals domèstics.
  L'alliberament incontrolat posa en perill la fauna autòctona.
  No doneu menjar als animals. L'alimentació incontrolada dels animals empitjora la qualitat de l'aigua dels llacs i estanys, genera males olors i desencadena problemes higiènico- sanitaris.
  No doneu menjar als animals. L'alimentació incontrolada dels animals empitjora la qualitat de l'aigua dels llacs i estanys, genera males olors i desencadena problemes higiènico- sanitaris.
  Respecteu la vegetació.
  Respecteu la vegetació.
  No feu sorolls molestos.
  No feu sorolls molestos.
  Prohibit pescar a les làmines d'aigua, llacs i estanys.
  Prohibit pescar a les làmines d'aigua, llacs i estanys.
  Prohibit banyar-se a les làmines d'aigua, llacs i estanys.
  Prohibit banyar-se a les làmines d'aigua, llacs i estanys.
  Prohibit circular amb vehicles de motor (excepte vehicles de serveis).
  Prohibit circular amb vehicles de motor (excepte vehicles de serveis).
 • Activitats (6)
  • Granota que podem trobar en un estany

   Qui viu a l'estany?

   Tema:
   Parcs
   Tipus:
   Visita guiada
   Públic:
   Famílies
   On:
   Parc de Can Solei i Ca l'Arnús, Av Navarra, 205, 08911, Badalona
   Quan:

  • Imatge de l'activitat


   La biodiversitat del parc de Can Solei i de Ca l'Arnús

   Tema:
   Biodiversitat, Parcs, Sostenibilitat
   Tipus:
   Activitat a l'entorn
   Públic:
   Educació en el lleure, Famílies, General, Especialitzat, Particulars, Primària. Cicle mitjà (8-10 anys), Primària. Cicle superior (10-12 anys)
   On:
   Parc de Can Solei i Ca l'Arnús, Carrer de la Seu d'Urgell, 34, 08911, Badalona
   Quan:

  • Imatge de l'activitat al parc


   Canvi climàtic i meteorologia al parc de Can Solei i de Ca l'Arnús

   Tema:
   Canvi climàtic, Parcs, Sostenibilitat
   Tipus:
   Activitat a l'entorn
   Públic:
   Formació no reglada, Entitats i associacions, ESO. 1r cicle (12-14 anys), ESO. 2n cicle (14-16 anys), Educació secundària postobligatòria (16-18 anys), Cicle formatiu de grau mig, Famílies
   On:
   Parc de Can Solei i Ca l'Arnús, Carrer de la Seu d'Urgell, 34, 08911, Badalona - L'activitat es realitza també a l'aula d'interpretació del parc.
   Quan:

  • Imatge de l'activitat


   Qui viu a l'estany?

   Tema:
   Parcs
   Tipus:
   Activitat a l'entorn
   Públic:
   Educació en el lleure, Famílies, Primària. Cicle inicial (6-8 anys), Primària. Cicle mitjà (8-10 anys), Primària. Cicle superior (10-12 anys), ESO. 1r cicle (12-14 anys), ESO. 2n cicle (14-16 anys)
   On:
   Diverses localitzacions
   Quan:

  • Imatge de l'activitat


   Qui viu als parcs? La biodiversitat als parcs metropolitans

   Tema:
   Biodiversitat, Parcs
   Tipus:
   Activitat a l'entorn
   Públic:
   Famílies, Educació en el lleure, Primària. Cicle inicial (6-8 anys), Primària. Cicle mitjà (8-10 anys), Primària. Cicle superior (10-12 anys)
   Quan:

  • del Rellotge

   Els antics meteoròlegs

   Tema:
   Parcs
   Tipus:
   Visita guiada
   Públic:
   Famílies
   On:
   Accès a Can Solei i Ca l'Arnús, Carrer de Sant Bru, 205, 08911, Badalona
   Quan:

  Jugatecambiental

  • Can Solei i de Ca l'Arnús

   La Jugatecambiental del parc de Can Solei i de Ca l'Arnús és un espai de descoberta i joc familiar. La dinamitzen dues entitats que ofereixen activitats de caire diferent: d'una banda, propostes de participació més lliure amb elements de creativitat plàstica i tallers, que recolzen les activitats dirigides per una segona entitat formada per experts naturalistes i que tenen com a obj...

   Veure totes les activitats del servei

 • Punts d'interès (15)

  Escultures Hèrcules Farnese i Venus púdica

  Interès artístic

  Situades a tocar de la plaça de la glorieta del parc i del jardí dels còculs, aquestes escultures són les dues úniques que han quedat al parc de les moltes que l'havien adornat antigament. Formaven...

  Aula d'educació ambiental de Can Solei i Ca l'Arnús

  Aula ambiental

  Situada al costat del jardí de papallones i del jardí de les ciències, l'aula disposa de 140 m2 de superfície. Espai de suport a activitats educatives i lúdiques de caire ambiental que es realitzen...

  Torre Arnús

  Interès històric

  D'estil neoclàssic, la torre Arnús va ser construïda per l'arquitecte Josep Oriol Mestre. Anys després, Salvador Vinyals i Sabaté, arquitecte d'altres construccions dels Arnús, va dur a terme una r...

  Passeig dels plàtans

  Lloc singular

  El passeig dels plàtans s'inicia a l'entrada principal i travessa de sud a nord el parc, obrint-se en la seva part central per acollir i envoltar jardins i palau. Els plàtans de Can Mercader són un...

  Camí dels xiprers

  Lloc singular

  Entre el jardí dels còculs i la plaça de la glorieta, el camí dels Xiprers inicia el seu recorregut fins al límit superior de la finca, on hi ha la font de Sant Antoni i el mirador del llac. Aquest...

  Mirador del llac

  Lloc singular

  Al final del camí dels xiprers s'arriba a la font de Sant Antoni i al mirador des d'on s'albira el magnífic llac romàntic envoltat de vegetació.

  Jardí de Papallones i Hotel d'insectes

  Interès ambiental

  El jardí de papallones i l'hotel d'insectes són un recurs educatiu per observar, identificar i estudiar els insectes i les plantes, conèixer les seves relacions i la importància que tenen pel nostr...

  La torre del rellotge

  Interès històric

  Es tracta d'una eina científica ben singular. El 1883 es va instal·lar als jardins del Teatre Líric de Barcelona (propietat d'Evarist Arnús), amb la finalitat d'estar situada en un lloc públic on e...

  La Glorieta dels plàtans

  Interès històric

  Als jardins públics vuitcentistes no faltava mai una glorieta per als músics. Evarist Arnús era un gran apassionat de la música i va finançar i construir el Teatre Líric de Barcelona. A Badalona, v...

  Llac de Ca l'Arnús

  Llac o estany

  Un embolcall ric i divers de vegetació protegeix el magnífic llac romàntic de Ca l'Arnús. Els ponts i camins i la vegetació densa creen un indret que dóna la sensació de trobar-se en un lloc amagat...

  El castell de la música

  Interès històric

  El castell del llac, construït amb maons portats expressament de Bèlgica, és d'estil neogòtic, amb merlets al cim, festejadors a les finestres, pont llevadís i embarcador, que confegeixen un aire r...

  Can Solei i de Ca l'Arnús

  Jugatecambiental

  La Jugatecambiental del parc de Can Solei i de Ca l'Arnús és un espai de descoberta i joc familiar. La dinamitzen dues entitats que ofereixen activitats de caire diferent: d'una banda, propostes de...

  Jardí de papallones i Hotel d'insectes

  Espais participatius

  El jardí de papallones i l'hotel d'insectes és un recurs educatiu per observar, identificar i estudiar els insectes i les plantes, conèixer les seves relacions i la importància que tenen pel nostre...

  Jardí de les Ciències

  Espais participatius

  El Jardí de les Ciències recull una mostra de plantes que s'utilitzen per a diferents usos medicinals (la matafaluga, les mentes o les camamilles), alimentaris (vinya, blat de moro, gira-sol i dif...

  La Gruta

  Interès històric

  Dins el jardí romàntic podem trobar la petita gruta situada al costat de la torre Arnús, clàssic indret on es concentren les parelles acabades de casar per aconseguir una bonica fotografia.

 • Visita virtual
 • Fauna
  Consulteu les observacions al visor de fauna.
 • Vegetació (26)
  • Itinerari (1)

   Itinerari botànic del parc de Can Solei i de Ca l'Arnús

   Itinerari

   L'itinerari botànic del parc de Can Solei i de Ca l'Arnús és una eina que ajudarà a descobrir el parc i a conèixer i entendre la diversitat d'espècies vegetals de gran valor botànic i patrimonial q...

  • Vegetació catalogada (5)

   Nolina

   Vegetació catalogada

   Es tracta d'una espècie exòtica molt poc freqüent (en tota l'àrea mediterrània hi ha raríssims exemplars d'aquestes dimensions i edat). És la singularitat botànica més notable de la xarxa de parcs ...

   Margalló (el Drac)

   Vegetació catalogada

   Margalló

   Lledoner

   Vegetació catalogada

   Ubicat a prop de les estàtues d'Hèrcules i Venus del parc, aquest lledoner (Celtis australis) de capçada densa i arrodonida pot assolir 20 metres d'alçària. De flor petita, verda i poc visto...

   El còcul gros

   Vegetació catalogada

   A l'illa del llac, trobem l'anomenat Còcul Gros, un exemplar singular d'aquesta espècie (Cocculus laurifolius), catalogat com a arbre d'interès local. Gairebé tan ample com alt, elegant i vi...

   Washingtònia

   Vegetació catalogada

   Palmera que pot arribar a fer 25 metres d'alçària amb la base lleugerament més ampla i una gran cabellera formada per fulles seques, en forma de ventall, a la zona inferior de la capçada. Floreix ...

  • Vegetació singular (20)

   Tell argentat

   Vegetació singular

   Originari dels Balcans, d'Hongria i del sud-oest de Rússia i Anatòlia.

   Pi pinyer

   Vegetació singular

   El pi pinyer pot arribar a fer 30 metres d'alçària i té un sistema d'arrels ben desenvolupat.

   Palmera de dàtils

   Vegetació singular

   És originària del nord d'Àfrica i l'oest d'Àsia. Pot arribar a fer 30 metres d'alçària.

   Cedre del Líban

   Vegetació singular

   Originari del Líban, de Síria i de Turquia, pot arribar a fer 40 metres d'alçària.

   Fotínia

   Vegetació singular

   Originària del Japó, la Xina i l'illa de Formosa, on era molt abundant en petites valls i, com a arbre ornamental, als jardins orientals.

   Figuera

   Vegetació singular

   Originària de l'Àsia Menor, va ser introduïda a l'àrea mediterrània fa uns 4.000 anys.

   Ginkgo

   Vegetació singular

   Originari de la Xina i el Japó, va ser introduït a Europa a principis del segle XVIII.

   Latània

   Vegetació singular

   Palmera de creixement molt lent, que pot arribar a fer de 5 a 9 metres d'alçària.

   Plàtan

   Vegetació singular

   Originari de la regió mediterrània oriental i de l'Àsia occidental, pot arribar a fer 40 metres d'alçària.

   Eucaliptus

   Vegetació singular

   Originari d'Austràlia i de Tasmània, pot assolir més de 40 metres d'alçària.

   Xiprer

   Vegetació singular

   Originari de l'orient de la zona mediterrània, des de Líbia fins a l'Iran.

   Llentiscle

   Vegetació singular

   Arbre propi de la regió mediterrània, creix des del nivell del mar fins als 1.000 metres, en zones de matoll i assolellades.

   Magnòlia

   Vegetació singular

   Originària del sud-est dels Estats Units, pot arribar a fer 27 metres d'alçària.

   Pitòspor

   Vegetació singular

   Originari del Japó i de la Xina, pot assolir 4 o 5 metres d'alçària.

   Casuarina

   Vegetació singular

   Arbre amb tronc dret i en forma de columna que pot arribar fins a 30 metres d'alçària.

   Bútia

   Vegetació singular

   Originària de l'Argentina, del Brasil i de l'Uruguai. És de creixement lent i pot arribar a fer 5 o 6 metres d'alçària.

   Alzina

   Vegetació singular

   Arbre propi de la regió mediterrània, on forma boscos que s'anomenen alzinars. Situada al parc de Can Solei i Ca l'Arnús.

   Roure martinenc

   Vegetació singular

   Originari d'Àsia Menor i de la meitat sud d'Europa, pot arribar a fer 20 o 25 metres d'alçària

   Palmera de Canàries

   Vegetació singular

   Originària de les illes Canàries pot arribar a fer 20 metres d'alçària.

   Teix

   Vegetació singular

   És present a quasi tot Europa, a l'oest d'Àsia i al nord d'Àfrica. No acostuma fer més de 15 metres d'alçària.


 • Projectes (9)

  Hotel d'insectes

  Municipi:
  Badalona, Barcelona, Cerdanyola del Vallès, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Santa Coloma de Gramenet, Viladecans
  Temes:
  Biodiversitat, Parcs
  Estat:
  En curs

  Jardins de papallones

  Municipi:
  Badalona, Barcelona, Cerdanyola del Vallès, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Joan Despí, Viladecans
  Temes:
  Biodiversitat, Parcs, Platges
  Estat:
  En curs

  Manteniment amb criteris ambientals

  Municipi:
  Tots els municipis
  Temes:
  Biodiversitat, Parcs, Platges
  Estat:
  En curs

  Menjadores per a ocells

  Municipi:
  Badalona, Barcelona, Cerdanyola del Vallès, Esplugues de Llobregat, L'Hospitalet de Llobregat, Montcada i Reixac, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló, Santa Coloma de Gramenet, Viladecans
  Temes:
  Biodiversitat, Parcs, Platges
  Estat:
  En curs

  Naturalització de basses i estanys

  Municipi:
  Badalona, Barcelona, Cerdanyola del Vallès, El Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Montcada i Reixac, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Santa Coloma de Gramenet, Viladecans
  Temes:
  Biodiversitat, Parcs, Platges
  Estat:
  En curs

  Caixes niu per a rapinyaires nocturns

  Municipi:
  Badalona, Ripollet, Sant Adrià de Besòs
  Temes:
  Biodiversitat, Parcs
  Estat:
  En curs

  Control i eliminació de fauna aquàtica al·lòctona

  Municipi:
  Badalona, Barcelona, Cerdanyola del Vallès, El Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, L'Hospitalet de Llobregat, Montcada i Reixac, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Santa Coloma de Gramenet, Viladecans
  Temes:
  Biodiversitat, Parcs, Platges
  Estat:
  En curs

  Caixes niu per a ocells insectívors

  Municipi:
  Badalona, Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Barcelona, Castelldefels, Cerdanyola del Vallès, Corbera de Llobregat, Cornellà de Llobregat, El Papiol, El Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Gavà, L'Hospitalet de Llobregat, La Palma de Cervelló, Molins de Rei, Montcada i Reixac, Montgat, Pallejà, Ripollet, Sant Adrià de Besòs, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló, Santa Coloma de Gramenet, Tiana, Viladecans
  Temes:
  Biodiversitat, Parcs, Platges
  Estat:
  En curs

  Caixes per a ratpenats

  Municipi:
  Badalona, Barberà del Vallès, Barcelona, Castelldefels, Cerdanyola del Vallès, Cornellà de Llobregat, El Papiol, El Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Gavà, L'Hospitalet de Llobregat, La Palma de Cervelló, Molins de Rei, Montcada i Reixac, Montgat, Ripollet, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló, Santa Coloma de Gramenet, Tiana, Viladecans
  Temes:
  Biodiversitat, Parcs, Platges
  Estat:
  En curs

Previsió meteorològica

Avui 13 - juny
 • Màx.
  28ºC
  Min.
  25ºC
 • Matí
  Temps: sol
  Vent

 • Tarda
  Temps sol
  Vent

Demà 14 - juny
 • Màx.
  34ºC
  Min.
  24ºC
 • Matí
  Temps: sol
  Vent

 • Tarda
  Temps sol
  Vent

Font: Servei Meteorològic de Catalunya

Localització

Com anar-hi?
Transports al voltant de...
Prova: $provaURL