Formulari de contacte per a activitats i visites del programa Compartim un futur

Si voleu participar en alguna de les nostres activitats o visites del programa d'educació ambiental Compartim un Futur, només cal que ompliu el següent formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres al més aviat possible.

L'enviament d'aquest formulari és per facilitar les dades i no garanteix la reserva de l'activitat.

Les sol·licituds s'han de realitzar amb un mínim de 15 dies d'antelació

Us informem que hi ha establerts uns períodes d'inscripció concrets durant el curs escolar per a les activitats a l'aula (només aplica a formació reglada). Els períodes d'inscripció són:

A partir de l'1 de juliol: per a reserves entre el 19 de setembre i el 21 de desembre.
A partir de l'1 de desembre: per a reserves entre el 9 de gener i el 31 de març.
A partir de l'1 març: per a reserves entre l'1 d'abril i el 22 de juny.

Si teniu qualsevol dubte o preferiu reservar directament, truqueu a la Central de reserves del programa al 93 238 93 51, o bé envieu un correu electrònic a reserves.compartim@amb.cat. L'horari d'atenció de la Central de reserves és de 8 a 14 h i de 15.30 a 18 h de dilluns a dijous, i divendres de 8 a 14 h. Durant els mesos de juny i juliol l'horari és de 8 a 15 h. A l'agost no hi ha servei.

*
*
*

Dades del centre educatiu o entitat

Dades de la persona responsable del grup

En cas de visita a una instal·lació, com hi arribaràs?

Protecció de dades

Us informem que les vostres dades s’incorporaran a una base de dades responsabilitat de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) per portar a terme el tràmit i la sol·licitud. No se cediran a tercers i, un cop donada resposta, es conservaran per obligació legal com a part del registre d’expedients de l’AMB. Per a més informació, consulteu la Política de privacitat.

Per tal d’accedir, rectificar o suprimir les vostres dades i exercir la resta dels vostres drets podeu adreçar-vos a Serveis Jurídics, Exercici de Drets, Àrea Metropolitana de Barcelona, carrer 62, núm. 16-18, edifici A, 08040 Barcelona (Zona Franca), adjuntant una còpia del DNI, o bé a través de la instància genèrica del portal web.