Formulari de contacte per a activitats i visites del programa Compartim un futur

Si voleu participar en alguna de les nostres activitats o visites del programa d'educació ambiental Compartim un Futur, només cal que ompliu el següent formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres al més aviat possible.

L'enviament d'aquest formulari és per facilitar les dades i no garanteix la reserva de l'activitat.

Les sol·licituds s'han de realitzar amb un mínim de 15 dies d'antelació

Us informem que hi ha establerts uns períodes d'inscripció concrets durant el curs escolar per a les activitats a l'aula (només aplica a formació reglada). Els períodes d'inscripció són:

A partir de l'1 de juliol: per a reserves entre el 19 de setembre i el 21 de desembre.
A partir de l'1 de desembre: per a reserves entre el 9 de gener i el 31 de març.
A partir de l'1 març: per a reserves entre l'1 d'abril i el 22 de juny.

Si teniu qualsevol dubte o preferiu reservar directament, truqueu a la Central de reserves del programa al 93 238 93 51, o bé envieu un correu electrònic a reserves.compartim@amb.cat. L'horari d'atenció de la Central de reserves és de 8 a 14 h i de 15.30 a 18 h de dilluns a dijous, i divendres de 8 a 14 h. Durant els mesos de juny i juliol l'horari és de 8 a 15 h. A l'agost no hi ha servei.

*
*
*

Dades del centre educatiu o entitat

Dades de la persona responsable del grup

En caso de visita a una instalación, ¿Cómo llegarás?

Protección de datos

Le informamos de que sus datos se incorporarán a una base de datos responsabilidad del Área Metropolitana de Barcelona (AMB) para llevar realizar el trámite y la solicitud. No se cederán a terceros y, una vez dada respuesta, se conservarán por obligaci&ocaute;n legal como parte del registro de expedientes del AMB. Para más información, consulte la Política de Privacidad.

Para acceder, rectificar o suprimir sus datos y ejercer el resto de sus derechos puede dirigirse a Servicios Jurídicos, Ejercicio de Derechos, Área Metropolitana de Barcelona, calle 62, núm. 16-18, edificio A, 08040 Barcelona (Zona Franca), adjuntando una copia del DNI, o bien a través de la instancia genérica del portal web.