Quina tela!

Quina tela!
Tema:
Residus, Sostenibilitat
Tipus:
Activitat a l'aula
Públic:
Formació reglada, General
Quan:
Del al (Desar)
Programa:
Compartim un futur

Inscripció

Adaptat a mobilitat reduïda

Descripció

L'activitat permet aprofundir sobre l'origen i la confecció de la roba que utilitzem a diari i aprendre com podem reduir i prevenir la generació de residus tèxtils a través dels mercats d'intercanvi. Es dona l'opció de concloure amb un taller de fabricació d'un portaentrepans, reutilitzant una peça de roba. Ateses les característiques de l'activitat, també es farà èmfasi en els hàbits sostenibles i les bones pràctiques en relació amb el consum i a les 3R (reduir, reutilitzar i reciclar) i es donarà a conèixer el paper de l'AMB en la gestió dels residus. Per a la fabricació del portaentrepans cal que l'aula disposi d'un punt de llum. Cada participant haurà de portar un tros de roba com a mínim de 46 x 30 cm. Caldrà que aquesta peça de roba sigui de cotó i que prèviament no s'hagi rentat amb suavitzant. La resta de material necessari el portaran els educadors del programa. Consultar activitats prèvies i posteriors al catàleg.

Horari

De dilluns a divendres en horari de matí i tarda, per a centres de formació reglada
De dilluns a dissabte en horari de matí i tarda, i diumenges al matí segons la petició del centre sol·licitant.

Lloc i durada

L'activitat té una durada de 2h. 
Si no es fa el portaentrepans, la durada és d'1h. 
On vols fer-la? Pots decidir el lloc on realitzar l'activitat: a l'aula escolar, biblioteca, centre cívic, casal, en un parc, etc.

Adaptació a NESE

Adaptada a Necessitats Educatives Especials a excepció de persones amb discapacitat visual i/o amb algunes discapacitats intel·lectuals (consultar)

Inscripcions

Cal fer reserva prèvia a través de l'enllaç d'inscripcions.
El període d'inscripcions de cada temporada s'inicia l'1 de juliol.
Durant el mes d'agost no hi ha servei educatiu.

Publicacions relacionades