Quioscos ecològics a Managua

| Tema: Cooperació internacional, Educació ambiental, Sostenibilitat

RESSOC coopera en la construcció de 250 quioscos a les estacions d'autobusos

S'inauguren les primeres 25 parades ecològiques per als venedors ambulants a les estacions d'autobusos de Managua (Nicaragua), fetes per la Cooperativa CAUPAZ, membre de la Unió de cooperatives creades en el marc del projecte RESSOC, que va ser liderat per l'AMB i desenvolupat amb l'alcaldia de Managua com a soci.

Amb aquest nou projecte s'evidencia la sostenibilitat i bona salut del cooperativisme engegat amb el RESSOC, així com la seva sostenibilitat ambiental, ja que els quioscos s'han construït al centre de reciclatge, conegut com Ressourcerie, reutilitzant palets que han estat donats pel centre logístic de la multinacional Unilever a Managua.

L'acte oficial d'inauguració dels primers 25 quioscos ecològics ha comptat amb la participació de representants d'INTUR (Instituto Nicaragüense de Turismo), l'organitzador del projecte, i de la Confederación de Trabajadores por Cuenta Propia-Frente Nacional de Trabajadores, que agrupa els venedors ambulants de Nicaragua. Properament se signarà un nou conveni per a la construcció dels 225 quioscos restants.

Documents relacionats