Reurbanització del carrer de Jacint Verdaguer, fases 1a i 1b

L'objecte del projecte és la reurbanització del carrer de Jacint Verdaguer, entre els carrers de Lluís Pasqual Roca i Bonavista (fase 1a) i l'arranjament dels espais urbans intersticials del polígon d'habitatges adjacents (fase 1b), que es correspon amb els carrers de Santiago Ramon y Cajal, Alexander Fleming, Jaume Riba i Fra Josep Puigdengolas.

Fitxa tècnica

  • Temes:
    Espais públics urbans
  • Tipus / Subtipus:
    Obres / Urbanització
  • Municipi:
  • Expedient:
    903087/20
  • Any:
    2022
  • Perfil del contractant:
    Anar a la licitació
Descripció

La intervenció al carrer de Jacint Verdaguer consisteix a reurbanitzar-lo a través d'una transformació integral que potenciï el vianant per pacificar al màxim el carrer, tot mantenint-hi els usos actuals (aparcament i carril de circulació en direcció cap a la plaça Catalunya). La intervenció ha de propiciar l'ampliació de les voreres, la implantació d'arbrat i nou enllumenat i la renovació de les xarxes de serveis (sanejament, elèctrica...).

La intervenció als espais urbans intersticials busca una solució més aviat d'arranjament superficial (paviments, mobiliari urbà...) i alhora crear nous itineraris accessibles entre el carrer de Jacint Verdaguer i aquests espais. La proposta ha d'estudiar el possible desplaçament i la integració en l'entorn de l'estació transformadora existent situada a la intersecció dels carrers de Jaume Riba i Fra Josep Puigdengolas, amb l'objectiu de minimitzar l'impacte visual.

Proposta guanyadora
0
Sant Boi de Llobregat
Com anar-hi
Transports al voltant de...