Normes Urbanístiques del Pla General Metropolità

Tornar
  • Títol
    Títol IV. Reglamentació detallada del sòl urbà
    Capítol
    Capítol 3r. Règim dels usos
    Secció
    Secció 5a. Reglamentació detallada dels usos al sòl urbà
    Article
    Article 309 - Subzona plurifamiliar V d'ordenació en edificació aïllada

Article 309 - Subzona plurifamiliar V d'ordenació en edificació aïllada


Les condicions d'ús d'aquesta subzona són les següents:

1r. Habitatge. S'admet. En parcel·les de superfície inferior a 400 m2 edificable només s'admet l'habitatge unifamiliar.
2n. Residencial. S'admet.
3r. Comercial. S'admet en planta baixa amb un límit màxim de superfície de 600 m2. S'admeten els destinats a prestació de serveis a particulars que no causin molèsties, incomoditats, insalubritats o perills en plantes pisos, fins a una superfície màxima per local de 250 m2.
4t. Oficines. S'admeten en locals que no excedeixin de 400 m2.
5è. Sanitari. S'admet amb el mateix límit que a l'article an­terior.
6è. Recreatiu. S'admet en parcel·les fins a 2.500 m2 per establiment i sales amb una cabuda que no passi de 250 places.
7è. Esportiu. S'admet.
8è. Religiós i cultural. S'admet.
9è. Industrial. L'ús industrial s'admet en categoria primera, situacions 1‑a, 1‑b, 2‑a, 2‑b, 2‑c, 3 i 4, i categoria segona en situacions 2‑a, 2‑b, 2‑c, 3 i 4‑b. A les zones de densificació urbana 13a i 13b s'admetran, a més, les indústries de categoria tercera, en situacions 2‑c, 3 i 4‑b.

  • Modificació de les Normes urbanístiques del Pla General Metropolità per a la regulació de l'ús recreatiu dels establiments de concurrència pública, musicals i audiovisuals, conforme al catàleg dels espectacles, al terme municial de Cerdanyola del Vallès.

    Municipi
    Cerdanyola del Vallès
    Aprovada definitivament pel conseller de Política Territorial i Obres Públiques el 24 d'abril de 2005 (DOGC núm. 4888 de 22/05/2007).

    MODIFICACIÓ DE LES NORMES URBANISTIQUES I DEL PLA GENERAL METROPOLITÀ PER A LA REGULACIÓ DE L'ÚS RECREATIU DELS ESTABLIMENTS DE CONCURRÈNCIA PÚBLICA, MUSICALS I AUDIOVISUALS, CONFORME EL CATÀLEG DELS ESPECTACLES, DE CERDANYOLA DEL VALLÈS .

    Art. 6 Modificació dels articles 308 i 309 de les NNUU sobre l'ús recreatiu en sòl urbà clau 20a subzones unifamiliars i plurifamiliars d'ordenació amb edificació aïllada.

    1) L'apartat 7è. de l`article 308 de les Normes urbanístiques del PGM queda redactat de la següent manera:

    "7è. Recreatiu. No s"admet l'ús".

    2) L'apartat 6è. de l`article 309 de les Normes urbanístiques del PGM queda redactat de la següent manera:

    "6è. Recreatiu. No s'admet l'ús".

    Disposició Transitòria.

    Les activitats i usos preexistents que no s'ajustin a les determinacions imperatives d' aquesta Modificació quedaran en situació de fora d'ordenació, i els serà d'aplicació el règim previst a l'article 102 Edificis i Usos fora d'ordenació o amb volum disconforme, apartat 5 relatiu a usos preexistents del Text refós de la Llei d'urbanisme, aprovat pel Decret legislatiu 1/2005, de 26 de juliol, i l'article 119 apartat 4 relatiu a Efectes del planejament urbanístic sobre construccions i usos preexistents del seu Reglament (Decret 305/2006). S'estableix un termini de 3 anys per tal que aquestes instaltacions i usos s'adaptin als usos permesos en aquesta modificació a partir de la seva entrada en vigor.

  • Modificació puntual del Pla General Metropolità per a la regulació dels usos residencials en zones d'edificació aïllada, al terme municipal de Sant Cugat del Vallès.

    Municipi
    Sant Cugat del Vallès

    Aprovada definitivament pel conseller de Política Territorial i Obres Públiques, el 13 de març de 2006. (DOGC núm. 4644 de 30/05/2006).

    NORMATIVA URBANÍSTICA

    MODIFICACIÓ PUNTUAL DEL PGM PER A LA REGULACIÓ DELS USOS RESIDENCIALS EN ZONES D'EDIFICACIÓ AÏLLADA, DE SANT CUGAT DEL VALLÈS

    Al punt "2°. Residencial" es proposa afegir:

    A tots aquells usos residencials tipus hotel-apartament, aparthotel i similars, que en compliment dels seus propis requeriments funcionals puguin constituir unitats habitacionals semblants a habitatges, compostos per una sala d'estar-menjador, cuina, la qual pot estar o no integrada a la sala d'estar, un equip de bany i una habitació, la qual pot estar igualment integrada o no a |'espai de sala d'estar, se n'assimi|arà les esmentades unitats habitacionals a habitatges havent-se de donar compliment a la densitat màxima permesa per cada zona.

  • Modificació del Pla General Metropolità en ordre a la implantació de benzineres en el municipi, al terme municipal de Sant Cugat del Vallès.

    Municipi
    Sant Cugat del Vallès

    Aprovada definitivament pel conseller de Política Territorial i Obres Públiques, el 30 de setembre de 2008. (DOGC núm. 5245 de 28/10/2008).

    Article 309. Subzona plurifamiliar V d'ordenació en edificació aïllada.

    Les condicions d'ús d'aquesta subzona són les següents:

    1r. Habitatge. S'admet. En parcel·les de superfície inferior a 400 m²
    edificable només s'admet l'habitatge unifamiliar.
    2n. Residencial. S'admet.
    A tots aquells usos residencials tipus hotel-apartament, aparthotel i similars, que en compliment dels seus propis requeriments funcionals puguin constituir unitats habitacionals semblants a habitatges, compostos per una sala d'estar-menjador, cuina, la qual pot estar o no integrada a la sala d'estar, un equip de bany i una habitació, la qual pot estar igualment integrada o no a l'espai de sala d'estar, se n'assimilarà les esmentades unitats habitacionals a habitatges havent-se de donar compliment a la densitat màxima permesa per cada zona.
    3r. Comercial. S'admet en planta baixa amb un límit màxim de superfície de 600 m². S'admeten els destinats a prestació de serveis a particulars que no causin molèsties, incomoditats, insalubritats o perills en plantes pisos, fins a una superfície màxima per local de 250 m².
    4t. Oficines. S'admeten en locals que no excedeixin de 400 m².
    5è. Sanitari. S'admet amb el mateix límit que a l'article anterior.
    6è. Recreatiu. S'admet en parcel·les fins a 2.500 m² per establiment i sales amb una cabuda que no passi de 250 places.
    7è. Esportiu. S'admet.
    8è. Religiós i cultural. S'admet.
    9è. Industrial. L'ús industrial s'admet en categoria primera, situacions 1-a, 1-b, 2-a, 2-b, 2-c, 3 i 4, i categoria segona en situacions 2-a, 2-b, 2-c, 3 i 4-b. A les zones de densificació urbana 13a i 13b s'admetran, a més, les indústries de categoria tercera, en situacions 2-c, 3 i 4-b.
    A la subzona plurifamiliar V d'ordenació en edificació aïllada S'admeten les estacions de servei i els tallers de reparació de vehicles, amb superfície que no superi els 300 m² i separats, com a mínim, 25 m. de qualsevol habitatge o solar susceptible d'acollir una edificació destinada a habitatge o plurihabitatge.
    En compliment d'allò establert a l'article 280.3 i 280.4 d'aquestes Normes, per a la implantació d'una estació de servei caldrà l'aprovació dels corresponents plans especials urbanístics. Així mateix es fixen les següents condicions que hauran de complir les parcel·les per poder acollir una benzinera:

    a. Presentar façana directament a xarxa viària bàsica que garanteixi l'accés i la sortida dels vehicles sense interferir negativament en el trànsit.
    b. Tenir una superfície mínima de parcel·la de 1.000 m².
    c. La superfície no ocupada pels serveis propis de la benzinera, inclosos els espais de maniobra dins del gàlib edificable estiguin o no coberts, tindrà la consideració de sòl lliure d'edificació i haurà d'estar enjardinada. Els referits espais de maniobra, els quals podran estar coberts, computaran pel que fa al compliment de la superfície màxima de 300 m² establerta.