Eines digitals 139

Cercador d'eines digitals
 • AMB Aparcament metropolità
  Aplicació mòbil
  AMB Aparcament metropolità

  Nova modalitat de pagament mitjançant el telèfon mòbil més àgil, còmode, i sense esperes ja que no s'ha d'anar al parquímetre. Es paga pel temps que s'utilitza l'aparcament.

 • Logotip AMB Mobilitat
  Aplicació mòbil
  AMB Mobilitat

  App gratuïta per moure's per l'àrea metropolitana amb tots els serveis de mobilitat disponibles. L'app permet planificar els recorreguts a tot el territori, incorpora la xarxa pedalable, el servei d'aparcaments segurs Bicibox, alertes sobre modificacions dels serveis i avisos sobre episodis de contaminació atmosfèrica. Una app útil i pràctica, amb una visió 360 graus de la mobilitat metropolitana.

 • Imatge de la web
  Webs i monogràfics
  Agència de Desenvolupament Econòmic

  Web especial de l'Agència de Desenvolupament Econòmic amb dades, notícies i altres recursos.

 • App Aire metropolità
  Webapp
  Aire metropolità

  Aplicació web (PWA) per conèixer l'estat de l'aire al territori metropolità. Ofereix la possibilitat de subscriure's als avisos de la Generalitat de Catalunya sobre episodis de contaminació atmosfèrica. També inclou un visor de contaminació, un mapa de mobilitat sostenible, informació sobre les ZBE, un cercador d'etiquetes ambientals i una calculadora de contaminació. L'aplicació web és gratuïta per a telèfons i tauletes mòbils i es pot instal·lar des del navegador del mòbil creant una pantalla d'inici o un accés directe de la pàgina web de l'aplicació.

 • Imatge del servei digital
  IDEAMB / Bases cartogràfiques
  Aixecaments topogràfics

  Aixecaments topogràfics realitzats per l'AMB.

 • Aparcaments residents
  Aplicació mòbil
  Aparcament residents

  Aplicació mòbil de registre i control del servei d'aparcaments per a residents

 • Imatge dels aparcaments d'intercanvi P+R
  IDEAMB / Mobilitat
  Aparcaments d'intercanvi P+R

  Informació de l'inventari del servei d'aparcaments d'intercanvi P+R

 • Imatge de l'aplicació
  Aplicació mòbil
  Aparcaments d'intercanvi P+R

  Aplicació per al registre i control al servei d'aparcaments d'intercanvi metropolitans. Es tracta d'aparcaments controlats a la perifèria per accedir al centre de la ciutat en transport públic metropolità durant 24 hores consecutives.

 • App naus i solars
  Aplicació mòbil
  App Naus i solars

  L'aplicació de naus i solars presenta les ofertes vigents de terrenys i naus industrials dels 36 municipis de l'àrea metropolitana de Barcelona. També ofereix informació sobre les característiques més importants d'aquestes ofertes: situació, superfície total, preu, dades de contacte, superfície de magatzem i d'oficina, alçada de la nau, potència instal·lada, etc. Per facilitar-ne la recerca es proporcionen filtres bàsics per cadascun dels paràmetres més importants: tipus d'oferta, superfície, preu i localització. Per complementar, a escala de polígon i municipi, es disposa dels paràmetres de referència següents: preus mitjans de venda i lloguer, desviació típica dels mateixos, superfície total en oferta.