Passarel·la de Cornellà

Passarel·la riu llobregat

Accés a la passarel·la per a vianants i bicicletes que surt de Cornellà, travessa el cinturó litoral, té un primer baixador al marge esquerre del riu i finalment arriba al marge dret del riu entre els termes municipals del Prat i Sant Boi de Llobregat.

Fitxa tècnica

 • Temes:
  Rius
 • Data d'aprovació:
  Maig 2020
 • Tipus / Subtipus:
  Riu Llobregat / Accessos
 • Municipi:
  Cornellà de Llobregat
 • Coordenades:
  41.348338, 2.069679
Passarel·la de Cornellà

La passarel·la, de 495 m de longitud, va ser construïda com a mesura correctora de les obres del tren d'alta velocitat i es va inaugurar l'any 2005. Per la banda de Cornellà, la passarel·la s'inicia a la zona esportiva i d'oci del barri de Salines i s'eleva per damunt del feix format per l'autovia, l'autopista i les vies de ferrocarril, fins arribar en un punt on es pot baixar als camins del marge esquerre o continuar creuant per sobre el riu i arribar al marge dret.

Al complex esportiu hi ha l'estadi del Reial Club Deportiu Espanyol de Barcelona, unes instal·lacions per a la pràctica i el gaudi del futbol, entre Cornellà i el Prat de Llobregat (es troben sobre el que era l'antiga llera del riu que separava els municipis).

La passarel·la en aquest punt tan a la vora de l'estadi i la zona esportiva és una peça fonamental per possibilitar la comunicació no motoritzada entre els nuclis urbans de les dues ribes mitjançant l'espai fluvial del Llobregat.

Marker
Passarel·la de Cornellà Carrer de la Verge de Montserrat, 49, 08940, Cornellà de Llobregat
Com anar-hi
Transports al voltant de...