Pocions de bruixa

Tornar
Imatge de l'activitat

Tema:
Parcs
Tipus:
Activitat a l'entorn
Públic:
Famílies
Quan:
(Desar)
On:
Parc del Mil·lenari, Carrer Mercat, s/n, 08960, Sant Just Desvern  (Veure)
Promotors:
AMB
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Programa:
Cicle d'activitats d'espai públic

Descripció

Abans de l'existència de la medicina moderna les malalties es tractaven amb plantes que, encara ara, moltes d'elles són la base dels medicaments actuals. Les grans coneixedores d'aquestes plantes, a les que tothom acudia quan tenia algun mal, eren les curanderes o mal anomenades bruixes. Ens transformarem en bruixes i bruixots i coneixerem quines són aquestes plantes, com ens ajudarien a sobreviure si ens perdéssim al bosc i farem un tastet d'infusions de plantes medicinals autòctones.
Activitat dirigida a públic familiar de totes les edats. PLACES LIMITADES.

Activitat enmarcada dins el Programa de la Capital Mundial de l'Alimentació Sostenible 2021.

Punt de trobada:

A la Jugatecambiental del parc del Mil·lenari.

A càrrec de:

Més informació i inscripcions:

Activitat gratuïta. És imprescindible la inscripció prèvia a:
activmuseuciencies@bcn.cat
Tel. 93 256 22 20 (de dilluns a divendres de 10 a 13 h)

  1. La inscripció s'obrirà 10 dies hàbils abans de l'inici de l'activitat i es tancarà el divendres previ a la seva realització a les 13 h. Passat aquest moment no es podran acceptar més inscripcions, donat que el Serevei d'inscripció i reserves restarà tancat i no podrà gestionar-les.
  2. Només podeu donar per confirmada l'activitat si rebeu un correu de confirmació que us assegura que esteu inscrits i us informa  del punt, hora i lloc de trobada. És molt important que guardeu aquest correu per si cal ensenyar-lo als organitzadors en el moment de l'activitat.
  3. El control de l'aforament, donades les condicions de pandèmia, serà molt estricte i no es podran admetre participants sense inscripció amb el correu de confirmació que ho acrediti.

L'activitat te un aforament limitat i es realitza amb les mesures de seguretat vigents en cada moment segons l'evolució de la pandèmia de la covid-19. Aquestes normes poden comportar que s'anul•li o s'ajorni activitat. Consulteu la informació actualitzada a: www.amb.cat/agenda i www.museuciencies.cat

On

Marker

Parc del Mil·lenari Carrer Mercat, s/n, 08960, Sant Just Desvern

Com anar-hi?
Transports al voltant de...

Equipaments relacionats

Publicacions relacionades

Prova: $provaURL