Pocions de bruixa

Imatge de l'activitat
Tema:
Parcs
Tipus:
Activitat a l'entorn
Públic:
Famílies
Quan:
(Desar)
On:
Parc del Mil·lenari, Carrer Mercat, s/n, 08960, Sant Just Desvern  (Veure)
Promotors:
AMB
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Programa:
Cicle d'activitats d'espai públic
Descripció

Abans de l'existència de la medicina moderna, les malalties es tractaven amb plantes que encara ara moltes són la base dels medicaments actuals. Les grans coneixedores d'aquestes plantes, on tothom acudia quan tenia algun mal, eren les curanderes o mal anomenades bruixes. Ens transformarem en bruixes i bruixots i coneixerem quines són aquestes plantes, com ens ajudarien a sobreviure si ens perdéssim al bosc i farem un tastet d'infusions de plantes medicinals autòctones.
Activitat dirigida a públic familiar de totes les edats. PLACES LIMITADES.

Activitat enmarcada dins el programa de la Capital Mundial de l'Alimentació Sostenible 2021.

Punt de trobada:

A la Jugatecambiental del parc del Mil·lenari.

A càrrec de:
Més informació i inscripcions:

Activitat gratuïta. És imprescindible fer inscripció prèvia a:
activitatsmetropolitanes@bcn.cat
Tel. 93 256 22 20 (de dilluns a divendres de 10 a 13 h)
 1. La inscripció s'obrirà 10 dies hàbils abans de l'inici de l'activitat i es tancarà el divendres abans del dia de l'activitat, a les 13 h. A partir d'aquest moment no es podran acceptar més inscripcions, ja que el Servei d'Inscripció i Reserves restarà tancat i no podrà gestionar-les.
 2. Només podeu considerar confirmada l'activitat si rebeu un correu de confirmació que us assegura que hi esteu inscrits i us informa del punt de trobada, l'hora i el lloc. És molt important que guardeu aquest correu per si cal ensenyar-lo als organitzadors en el moment de l'activitat.
 3. El control de l'aforament, ateses les condicions de pandèmia, serà molt estricte i no es podran admetre participants sense inscripció amb el correu de confirmació que ho acrediti.
L'activitat té un aforament limitat i es duu a terme amb les mesures de seguretat vigents en cada moment segons l'evolució de la pandèmia de la covid-19. Aquestes normes poden comportar que s'anul·li o s'ajorni activitat. Consulteu la informació actualitzada als canals de comunicació habituals a amb.cat/agenda i museuciencies.cat.

Marker
Parc del Mil·lenari Carrer Mercat, s/n, 08960, Sant Just Desvern
Com anar-hi?
Transports al voltant de...
Publicacions relacionades
Equipaments relacionats
Punts d'interès relacionats
 • $escapeTool.html($relacionat_puntinteres_alt_)
  Categoria:
  Jugatecambiental
  Descripció:
  La Jugatecambiental ofereix un munt de propostes per gaudir en família i conèixer els valors dels parcs metropolitans, la natura i el medi ambient a través del joc i l'activitat. A més a més, hi trobarem un punt d'informació del parc i el seu entorn, un espai de joc lliure i en cada sessió s'hi duu a terme una activitat dirigida amb continguts relacionats amb el parc i la sostenibilitat.