Biosnorkeling

Tema:
Platges
Tipus:
Activitat a l'entorn
Quan:
(Desar)
On:
Platja del Fòrum, Sant Adrià de Besòs  (Veure)
Promotors:
AMB
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Programa:
Cicle d'activitats d'espai públic
Descripció

Sessió d'immersió lleugera en què explorarem la riquesa natural marina de Sant Adrià de Besòs i aprendrem a fer servir el material aquàtic necessari per dur a terme una pràctica segura. L'experiència ens permetrà descobrir les característiques d'una biodiversitat marina i litoral sovint desconeguda, tot i ser molt pròxima, que cal conservar i respectar. Els participants podran fotografiar les espècies observades i, amb l'ajuda de monitors i guies de biodiversitat, aprendran a identificar-les. Les dades recollides passaran a formar part del projecte UrbamarBio de ciència ciutadana marina.

Punt de trobada

Punt de socorrisme de la platja del Fòrum.

A càrrec de

Més informació i inscripcions:

Activitat gratuïta.

És imprescindible inscriure's a:

activitatsmetropolitanes@bcn.cat

93 256 22 20 (de dilluns a divendres de 10 a 13 h).

La inscripció s'obrirà 10 dies hàbils abans de l'inici de l'activitat i es tancarà el divendres abans del dia de l'activitat, a les 13 h.

A partir d'aquest moment no es podran acceptar més inscripcions, ja que el Servei d'Inscripció i Reserves estarà tancat i no podrà gestionar-les. Només podeu considerar confirmada l'activitat si rebeu un correu de confirmació que us assegura que hi esteu inscrits i us informa del lloc i l'hora de trobada. És molt important que guardeu aquest correu per si cal ensenyar-lo als organitzadors en el moment de fer l'activitat.

Durant les activitats, es poden fer fotos generals per divulgar-les i difondre-les en diferents mitjans (publicacions, portal web, xarxes socials...). En cas que no vulgueu aparèixer en aquestes imatges, us demanem que ho comuniqueu al responsable de l'activitat per tenir-ho en consideració.

Marker
Platja del Fòrum Sant Adrià de Besòs
Com anar-hi?
Transports al voltant de...
Platges relacionades