Enquesta platges 2018

| Tema: Estadístiques, Platges

S'inicia l'estudi d'ocupació i satisfacció dels usuaris de les platges metropolitanes

El dia 16 de maig s'engega el treball de camp de l'estudi d'ocupació i satisfacció dels usuaris de les platges metropolitanes, en l'edició corresponent al 2018. L'objectiu és obtenir aquestes dades sobre ocupació i satisfacció per planificar millor les actuacions en aquest àmbit de les platges.

L'estudi, encarregat per l'AMB a l'IERMB, contempla la realització de 5.200 entrevistes a usuaris, repartides a les platges dels municipis de Montgat, Badalona, Sant Adrià de Besòs, el Prat de Llobregat, Viladecans, Gavà i Castelldefels.

Aquesta enquesta de satisfacció té una freqüència bianual. Enguany farà dotze anys de la primera edició que es va fer l'any 2006.

Prop de 8 punts sobre 10

A la darrera edició, l'any 2016, les platges metropolitanes van superar els 10.400.000 visitants. La qualitat percebuda pels usuaris va tenir una nota de 7.8 punts (sobre 10). La tranquil·litat, l'accés a la platja, el paisatge, l'entorn, la informació de l'estat de la mar, la proximitat, les dutxes i la senyalització van ser els aspectes més ben valorats.

La gestió i el manteniment de les platges metropolitanes es fa d'acord amb les normes UNE-EN-ISO 9001:2000/14001:2004. Entre els indicadors plantejats pel sistema i aprovats per la direcció de Serveis Tècnics, hi figura la realització d'aquests estudis bianuals dels usuaris de les platges.

Documents relacionats
Publicacions relacionades
  • Enquestes platges 2016
    Tema:
    Platges
    Tipus:
    Informatiu
    Públic:
    Educació no reglada, ciutadania, famílies i lleure
    Edició:
    Anuaris i memòries
    Suport:
    Electrònic