Targeta d'usuari de deixalleria o punt verd

Ompliu el formulari següent amb les dades de la factura del subministrament de l'aigua i al cap d'uns dies rebreu la targeta d'usuari de la deixalleria.

És imprescindible posar el nom, cognoms i DNI/NIE del titular del contracte de subministrament. Així com el número de contracte. Totes aquestes dades solen estar a la part superior dreta de la factura. Si teniu dubtes, podeu adjuntar una imatge o un pdf de la factura.

Dades personals

Adreça

Contacte

Subministrament

Companyia subministradora aigua
*

Protecció de dades

Us informem que les vostres dades seran incorporades a una base de dades responsabilitat de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) per portar a terme el tràmit i la sol·licitud. Les vostres dades no seran cedides a tercers i un cop donada resposta seran conservades per obligació legal com a part del registre d'expedients de l'AMB. Per a més informació, consulti la nostra Política de privacitat.

Per tal d’accedir, rectificar o suprimir les vostres dades i exercir la resta dels vostres drets podeu adreçar-vos a Serveis Jurídics, Exercici de Drets, Àrea Metropolitana de Barcelona, carrer 62, núm. 16-18, edifici A - Zona Franca 08040 Barcelona, adjuntant una còpia del DNI, o bé per instància genèrica del portal web.