Targeta d'usuari de deixalleria o punt verd

Avís

És imprescindible posar les dades personals i el número del contracte de subministrament d'aigua (si no son les dades del titular del contracte NO es podran aplicar les bonificacions).

Ompliu el formulari següent amb les dades de la factura del subministrament de l'aigua i al cap d'uns dies rebreu la targeta d'usuari de la deixalleria.

Totes aquestes dades solen estar a la part superior dreta de la factura. Si teniu dubtes, podeu adjuntar una imatge o un pdf de la factura.

Dades personals del titular del contracte de subministrament de l'aigua

Adreça

Contacte

Subministrament

Companyia subministradora aigua
*

Protecció de dades

Us informem que les vostres dades seran incorporades a una base de dades responsabilitat de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) per portar a terme el tràmit i la sol·licitud. Les vostres dades no seran cedides a tercers i un cop donada resposta seran conservades per obligació legal com a part del registre d'expedients de l'AMB. Per a més informació, consulteu la nostra Política de privacitat.

Per tal d'accedir, rectificar o suprimir les vostres dades i exercir la resta dels vostres drets podeu adreçar-vos a Serveis Jurídics, Exercici de Drets, Àrea Metropolitana de Barcelona, carrer 62, núm. 16-18, edifici A - Zona Franca 08040 Barcelona, adjuntant una còpia del DNI, o bé a través instància genèrica del portal web.