Fotolineres a l'Smart to Future Cities

Tornar

| Tema: Fotolineres, Transició energètica

Actualment hi ha tres fotolineres en funcionament al territori metropolità

Sala de presentacions de la conferència


L'AMB ha presentat el projecte de fotolineres laborals metropolitanes a Smart to Future Cities 2018, una conferència internacional, celebrada a Londres el 25 i el 26 d'abril.

La ponència "Employee solar charging station: a comprehensive energy transition project" presentada per un tècnic de la Direcció de Serveis Ambientals de l'AMB, aprofundeix en el projecte de fotolineres metropolitanes que forma part de l'estratègia de transició energètica de l'AMB.

Actualment hi ha tres fotolineres insta·lades en ple funcionament. Una es troba a Sant Feliu de Llobregat en modalitat d'aparcament d'intercanvi (park&ride) per a tota la ciutadania i les altres dues són a Esplugues de Llobregat i al Laboratori de l'AMB, destinades a treballadors d'ambdues institucions.

A banda d'aquest projecte metropolità, també s'han tractat altres temes relacionats amb l'energia smart, com ara els districtes d'energia positiva, les microgrids i la relació entre flexibilitat de la demanda i planificació de xarxes energètiques en grans ciutats.

Enllaços relacionats

Projectes relacionats

 • Fotolineres laborals metropolitanes

  Municipi:
  , Castelldefels, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Gavà, L'Hospitalet de Llobregat, Molins de Rei, Montgat, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi de Llobregat, Sant Climent de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts, Viladecans
  Temes:
  Energies renovables, Fotolineres
  Estat:
  Realitzat

On

 • Marker

  Radisson Blu Portman Square (Londres)