Comunicació sobre accessibilitat web

Vinculada amb dificultats per discapacitat

Per informar sobre qualsevol possible incompliment d'accessibilitat, transmetre dificultats d'accés al contingut o formular qualsevol altra consulta o suggeriment de millora relativa a l'accessibilitat del lloc web, vinculada amb dificultats per discapacitat, feu la comunicació corresponent a través del formulari.

Si voleu fer una queixa formal o demanar informació sobre accessibilitat que no es troba inclosa en l'àmbit d'aplicació del RD 1112/2018, feu-ho a través de la instància genèrica.

 • Comunicació a través de formulari

  Presentació a través de formulari

  Què voleu fer?
  *

  Dades personals

  Document d'identificació personal

  Adreça

  Dades de contacte

  Protecció de dades

  Us informem que les vostres dades seran incorporades a una base de dades responsabilitat de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) per portar a terme el tràmit i la sol·licitud. Les vostres dades no seran cedides a tercers i, un cop s'hagi donat resposta a la vostra petició, seran conservades per obligació legal com a part del registre d'expedients de l'AMB. Per a més informació, consulteu la nostra Política de privacitat.

  Per tal d'accedir, rectificar o suprimir les vostres dades i exercir la resta dels vostres drets podeu adreçar-vos a Serveis Jurídics, Exercici de Drets, Àrea Metropolitana de Barcelona, carrer 62, núm. 16-18, edifici A - Zona Franca 08040 Barcelona, adjuntant una còpia del DNI, o bé per instància genèricaa través del portal web.

 • Comunicació a través d'instància genèrica

  Si voleu sol·licitar una informació accessible exclosa de l'àmbit d'aplicació del RD 1112/2018 o fer una queixa formal, hue de presentar la vostra sol·licitud d'acord amb els requisits que estableix la Llei 39/2015, d'1 d’octubre, del procediment comú de les administracions públiques. Podeu presentar aquesta comunicació a través del registre electrònic d'Instància genèrica