Centre cívic de la Guàrdia

El nou centre cívic es construeix al mig de la plaça per generar-hi un espai públic al voltant. L’edifici es divideix en dos cossos, que creen una entrada de llum en la intersecció. A la part frontal s’hi emplacen aules, des de les quals es pot gaudir del parc a través del filtre de les lamel·les de fusta.

Foto: Simón García
Fitxa tècnica
  • Data de projecte:
    Març 2018
    Data inici de l'obra:
    --
    Data fi de l'obra:
    --
    Data d'execució:
    Març 2021
    Municipi:
    Sant Vicenç dels Horts
    Superfície:

    557 m2

    2.492 m2 (urbanització)

    Cost:
    1.362.633 € (urbanització)
    58.280 € (equipament)
  • Direcció de projecte:
    Blanca Noguera (AMB)
    Direcció d'obra:
    Blanca Noguera (AMB)
    Direcció d'execució: Mònica Mauricio (AMB)
    Col·laboradors:
    EQUIP AMB: Vera Kolina, Cati Montserrat, Albert Nogueras, Oriol Paluzie, Berta Romeo, Mar Sierra
    EQUIP EXTERN: BEST Costales-Jaén, Joan Gonzalez Gou, Lucia Feu
    Contractista:
    CPM Construcciones, Pintura y Mantenimiento
Finançament

AMB

Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts

Descripció

Aquesta actuació desenvolupa la 1a fase que consisteix en la construcció de l'edifici del Centre Cívic i l'adequació de l'espai de Parc de davant de l'edifici, incloent l'enderroc dels antics vestidors, les grades i l'adequació dels espais lliures resultants.

El Nou Centre Cívic es col·loca a la part central de la plaça enfront de la zona de l'arbrat existent que es preserva com a Parc amb jocs infantils i espais d'estada. L'edifici es planteja en dos cossos amb una entrada de llum al mig, amb la zona d'aulari a la part frontal per gaudir de l'ambient del Parc i una part posterior amb la sala polivalent i els usos més privatius del Centre Cívic.

On