Vols aprendre a dibiuxar natura?

Tornar

Taller de dibuix naturalista

Dibuix naturalsita

Adaptat a mobilitat reduïda Adaptat a mobilitat reduïda
Tema:
Parcs
Tipus:
Taller
Quan:
(Desar)
On:
Jugatecambiental del parc del Molinet, Av de la Generalitat, 217, 08923, Santa Coloma de Gramenet  (Veure)
Promotors:
AMB
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Programa:
Cicle d'activitats d'espai públic
Jugatecambiental

Descripció

Una manera divertida i creativa d'identificar i recordar la fauna i la flora que ens envolta és dibuixar-la. Les formes, els colors, els volums, les actituds... quedaran gravades a la nostra ment. Amb aquest propòsit treballarem amb una il·lustradora professional la representació d'animals i plantes, la llibreta de camp i l'esbós, així com el procés de creació d'una il·lustració. Els dibuixos realitzats formaran part de l'exposició de dibuix naturalista i científic de la Jugatecambiental del parc del Molinet

Punt de trobada:

Ens trobarem a la Jugatecambiental del parc del Molinet, a tocar de l'àrea de jocs infantils

A càrrec de:

Més informació:

Activitat gratuïta. És imprescindible la inscripció prèvia a:
activmuseuciencies@bcn.cat
Tel. 93 256 22 20 (de dilluns a divendres de 10 a 13 h)

La inscripció s'obrirà 10 dies hàbils abans de l'inici de l'activitat i es tancarà el divendres previ a la seva realització a les 13 h. Passat aquest moment no es podran acceptar més inscripcions, donat que el Sevei d'inscripció i reserves restarà tancat i no podrà gestionar-les.

Només podeu donar per confirmada l'activitat si rebeu un correu de confirmació que us assegura que esteu inscrits i us informa  del punt, hora i lloc de trobada. És molt important que guardeu aquest correu per si cal ensenyar-lo als organitzadors en el moment de l'activitat.

El control de l'aforament, donades les condicions de pandèmia, serà molt estricte i no es podran admetre participants sense inscripció amb el correu de confirmació que ho acrediti.

L'activitat te un aforament limitat i es realitza amb les mesures de seguretat vigents en cada moment segons l'evolució de la pandèmia de la covid-19. Aquestes normes poden comportar que s'anul•li o s'ajorni activitat. Consulteu la informació actualitzada al canals de comunicació habituals a www.amb.cat/agenda i www.agenda.museuciencies.cat.

On

Marker

Jugatecambiental del parc del Molinet Av de la Generalitat, 217, 08923, Santa Coloma de Gramenet

Com anar-hi?
Transports al voltant de...

Punts d'interès relacionats

 • Molinet

  Jugatecambiental

  La Jugatecambiental ofereix un munt de propostes per gaudir en família i conèixer els valors dels parcs metropolitans, la natura i el medi ambient a través del joc i l'activitat. A més a més, hi tr...

Equipaments relacionats

 • Parc del Molinet

  Municipis:
  Santa Coloma de Gramenet
  Inauguració:
  1989
  Superfície:
  24.984,74 m2
Prova: $provaURL