Tastem i collim cireres

Tornar

Coneix la cirera del Llobregat

imatge activitat

Tema:
Parcs
Tipus:
Activitat a l'entorn
Públic:
Famílies
Quan:
(Desar)
On:
Jugatecambiental del parc de Can Lluc, Av. Onze de Setembre, 1,Santa Coloma de Cervelló, Barcelona, 08690, Santa Coloma de Cervelló  (Veure)
Promotors:
AMB
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Programa:
Cicle d'activitats d'espai públic

Descripció

Vols saber per què és tan bona la Cirera del Baix Llobregat? Visitarem els camps de cirerers de la mà d'un pagès coneixedor d'aquest cultiu, a qui les persones interessades podran comprar cireres. Participarem en un tast sensorial de varietats de cirera i en coneixerem la història, curiositats i utilitats a la cuina.

Activitat dirigida a públic familiar de totes les edats. Places limitades.

Punt de trobada:

Al parc de Can Lluc. Accés al parc des de l'Av. Onze de Setembre, s/n, Santa Coloma de Cervelló

Més informació i inscripcions:

Activitat gratuïta. És imprescindible la inscripció prèvia a:
activmuseuciencies@bcn.cat
Tel. 93 256 22 20 (de dilluns a divendres de 10 a 13 h)
 1. La inscripció s'obrirà 10 dies hàbils abans de l'inici de l'activitat i es tancarà el divendres previ a la seva realització a les 13 h. Passat aquest moment no es podran acceptar més inscripcions, donat que el Sevei d'inscripció i reserves restarà tancat i no podrà gestionar-les.
 2. Només podeu donar per confirmada l'activitat si rebeu un correu de confirmació que us assegura que esteu inscrits i us informa  del punt, hora i lloc de trobada. És molt important que guardeu aquest correu per si cal ensenyar-lo als organitzadors en el moment de l'activitat.
 3. El control de l'aforament, donades les condicions de pandèmia, serà molt estricte i no es podran admetre participants sense inscripció amb el correu de confirmació que ho acrediti.
L'activitat te un aforament limitat i es realitza amb les mesures de seguretat vigents en cada moment segons l'evolució de la pandèmia de la covid-19. Aquestes normes poden comportar que s'anul•li o s'ajorni activitat. Consulteu la informació actualitzada al canals de comunicació habituals a www.amb.cat/agenda i www.agenda.museuciencies.cat

On

Marker

Jugatecambiental del parc de Can Lluc Av. Onze de Setembre, 1,Santa Coloma de Cervelló, Barcelona, 08690, Santa Coloma de Cervelló

Com anar-hi?
Transports al voltant de...

Equipaments relacionats

 • Parc de Can Lluc

  Municipis:
  Santa Coloma de Cervelló
  Inauguració:
  2011
  Superfície:
  15.104,76 m2

Publicacions relacionades

Prova: $provaURL