Què s'hi amaga al riu?

Riu Llobregat
Tema:
Rius
Tipus:
Visita guiada
Quan:
(Desar)
On:
Parc de la Molinada, Av. Prat de la Riba, 11, 08780, Pallejà  (Veure)
Promotors:
AMB
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Programa:
Cicle d'activitats d'espai públic
Descripció

Itinerari de natura que té com a objectiu observar de primera mà les característiques de l'ecosistema fluvial del riu Llobregat al seu pas per Pallejà. Observarem la fauna de l'entorn, especialment les aus aquàtiques, i també identificarem les espècies vegetals típiques d'aquest ecosistema. Avaluarem també l'estat ecològic del riu en aquest tram de Pallejà.

Punt de trobada:

Ens trobarem al parc de la Molinada. 

Col·labora:
Més informació:

Activitat gratuïta. És imprescindible fer inscripció prèvia a:
activitatsmetropolitanes@bcn.cat
Tel. 93 256 22 20 (de dilluns a divendres de 10 a 13 h)
  1. La inscripció s'obrirà 10 dies hàbils abans de l'inici de l'activitat i es tancarà el divendres abans del dia de l'activitat, a les 13 h. A partir d'aquest moment no es podran acceptar més inscripcions, ja que el Servei d'Inscripció i Reserves restarà tancat i no podrà gestionar-les.
  2. Només podeu considerar confirmada l'activitat si rebeu un correu de confirmació que us assegura que hi esteu inscrits i us informa del punt de trobada, l'hora i el lloc. És molt important que guardeu aquest correu per si cal ensenyar-lo als organitzadors en el moment de l'activitat.
  3. El control de l'aforament, ateses les condicions de pandèmia, serà molt estricte i no es podran admetre participants sense inscripció amb el correu de confirmació que ho acrediti.
L'activitat té un aforament limitat i es duu a terme amb les mesures de seguretat vigents en cada moment segons l'evolució de la pandèmia de la covid-19. Aquestes normes poden comportar que s'anul·li o s'ajorni activitat. Consulteu la informació actualitzada als canals de comunicació habituals a amb.cat/agenda i museuciencies.cat.

Marker
Parc de la Molinada Av. Prat de la Riba, 11, 08780, Pallejà
Com anar-hi?
Transports al voltant de...
Publicacions relacionades
Equipaments relacionats