Moda ecològica

Tenyim amb tints naturals

Tema:
Parcs
Tipus:
Taller
Quan:
(Desar)
On:
Parc de l'Ermita de Castellbisbal, C/ Estació, 15, 08001, Castellbisbal - Jugatecambiental del parc de l'Ermita  (Veure)
Promotors:
AMB
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Programa:
Cicle d'activitats d'espai públic
Descripció

El sector tèxtil contamina molt, però què podem fer nosaltres per minimitzar els efectes d'aquest sector? En aquest taller parlarem sobre la moda ecològica i sostenible i presentarem quins tints naturals podem trobar a la nostra cuina o al mercat. Finalitzarem l'activitat tenyint les peces de roba que els participants portaran i que aconseguiran reutilitzar.

Punt de trobada

Jugatecambiental del parc de l'Ermita

Més informació i inscripcions:

Activitat gratuïta.

És imprescindible inscriure's a:

activitatsmetropolitanes@bcn.cat

93 256 22 20 (de dilluns a divendres de 10 a 13 h)

La inscripció s'obrirà 10 dies hàbils abans de l'inici de l'activitat i es tancarà el divendres abans del dia de l'activitat, a les 13 h. A partir d'aquest moment no es podran acceptar més inscripcions, ja que el Servei d'Inscripció i Reserves estarà tancat i no podrà gestionar-les.

Només podeu considerar confirmada l'activitat si rebeu un correu de confirmació que us assegura que hi esteu inscrits i us informa del lloc i l'hora de trobada. És molt important que guardeu aquest correu per si cal ensenyar-lo als organitzadors en el moment de fer l'activitat.

Durant les activitats, es poden fer fotos generals per divulgar-les i difondre-les en diferents mitjans (publicacions, portal web, xarxes socials...). En cas que no vulgueu aparèixer en aquestes imatges, us demanem que ho comuniqueu al responsable de l'activitat per tenir-ho en consideració.

Marker
Parc de l'Ermita de Castellbisbal C/ Estació, 15, 08001, Castellbisbal - Jugatecambiental del parc de l'Ermita
Com anar-hi?
Transports al voltant de...