Malacologia: fotografiem petxines

Fem un cens de malacologia

Tema:
Platges
Tipus:
Jornades
Quan:
(Desar)
On:
Jugatecambiental del Remolar-Filipines, Viladecans  (Veure)
Promotors:
AMB
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Programa:
Cicle d'activitats d'espai públic | Minicicle de BioPlatgesMet
Descripció

A través de l'aplicació Minka farem un cens de petxines, amb fotografies incloses, i els científics de l'Institut de Ciències del Mar del CSIC ens ajudaran a identificar-les. Aquest projecte d'observació de la biodiversitat de les platges metropolitanes es fa en col·laboració amb l'Institut de Ciències del Mar i l'Institut Metròpoli.

Punt de trobada

Jugatecambiental del Remolar-Filipines

Hi col·labora

A càrrec de

Més informació i inscripcions

Activitat gratuïta.

És imprescindible inscriure's a:

activitatsmetropolitanes@bcn.cat

932 562 220 (de dilluns a divendres de 10 a 13 h).

La inscripció s'obrirà deu dies hàbils abans de l'inici de l'activitat i es tancarà el divendres abans del dia de l'activitat, a les 13 h.

A partir d'aquest moment no es podran acceptar més inscripcions, ja que el Servei d'Inscripció i Reserves estarà tancat i no podrà gestionar-les. Només podeu considerar confirmada l'activitat si rebeu un correu de confirmació que us assegura que hi esteu inscrits i us informa del lloc i l'hora de trobada. És molt important que guardeu aquest correu per si cal ensenyar-lo als organitzadors en el moment de fer l'activitat.

Durant les activitats, es poden fer fotos generals per divulgar-les i difondre-les en diferents mitjans (publicacions, portal web, xarxes socials...). En cas que no vulgueu aparèixer en aquestes imatges, us demanem que ho comuniqueu al responsable de l'activitat per tenir-ho en consideració.

Marker
Jugatecambiental del Remolar-Filipines Viladecans
Com anar-hi?
Transports al voltant de...
Platges relacionades