La piuladissa de tardor

Observem ocells al Botànic!

Botànic
Tema:
Parcs
Tipus:
Visita guiada
Quan:
(Desar)
On:
Jardí Botànic de Barcelona, Carrer Doctor Font i Quer, 2, 08038, Barcelona  (Veure)
Promotors:
AMB
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Programa:
Cicle d'activitats d'espai públic

Adaptat a mobilitat reduïda

Descripció

El Jardí Botànic de Barcelona ens permet observar una gran diversitat d'ocells. Però... com els observem? Com els identifiquem? Quines són les millors èpoques de l'any per fer-ho? Coneguem els ocells que habiten el jardí guiats per un ornitòleg.

Més informació i inscripcions

Activitat gratuïta. És imprescindible fer inscripció prèvia a:
activitatsmetropolitanes@bcn.cat
Tel. 93 256 22 20 (de dilluns a divendres de 10 a 13 h)
  1. La inscripció s'obrirà 10 dies hàbils abans de l'inici de l'activitat i es tancarà el divendres abans del dia de l'activitat, a les 13 h. A partir d'aquest moment no es podran acceptar més inscripcions, ja que el Servei d'Inscripció i Reserves restarà tancat i no podrà gestionar-les.
  2. Només podeu considerar confirmada l'activitat si rebeu un correu de confirmació que us assegura que hi esteu inscrits i us informa del punt de trobada, l'hora i el lloc. És molt important que guardeu aquest correu per si cal ensenyar-lo als organitzadors en el moment de l'activitat.
  3. El control de l'aforament, ateses les condicions de pandèmia, serà molt estricte i no es podran admetre participants sense inscripció amb el correu de confirmació que ho acrediti.
L'activitat té un aforament limitat i es duu a terme amb les mesures de seguretat vigents en cada moment segons l'evolució de la pandèmia de la covid-19. Aquestes normes poden comportar que s'anul·li o s'ajorni activitat. Consulteu la informació actualitzada als canals de comunicació habituals a amb.cat/agenda i museuciencies.cat.

Marker
Jardí Botànic de Barcelona Carrer Doctor Font i Quer, 2, 08038, Barcelona
Com anar-hi?
Transports al voltant de...
Publicacions relacionades
Equipaments relacionats