La història del parc de la Torreblanca a través de l'aigua

De les mines, grutes i llacs a la telegestió

Torreblanca
Tema:
Parcs
Tipus:
Visita guiada
Quan:
(Desar)
On:
Trambaix, Sant Feliu/Consell Comarcal, 08960, Sant Feliu de Llobregat  (Veure)
Promotors:
AMB
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Programa:
Cicle d'activitats d'espai públic
Descripció

Farem una visita guiada pel parc de Torreblanca descobrint la seva història, la seva vegetació i el paper que ha jugat l'aigua en les seves diferents etapes.

Punt de trobada:

Ens trobarem a l'accés al parc de la Torreblanca des de la parada ‘Sant Feliu / Consell Comarcal' de la línia 3 (L3) de Trambaix.

A càrrec de:

Jaume Campos, Àrea Metropolitana de Barcelona

Més informació:

Activitat gratuïta. És imprescindible la inscripció prèvia a:
activitatsmetropolitanes@bcn.cat
Tel. 93 256 22 20 (de dilluns a divendres de 10 a 13 h)

La inscripció s'obrirà 10 dies hàbils abans de l'inici de l'activitat i es tancarà el divendres previ a la seva realització a les 13 h. Passat aquest moment no es podran acceptar més inscripcions, donat que el Sevei d'inscripció i reserves restarà tancat i no podrà gestionar-les.

Només podeu donar per confirmada l'activitat si rebeu un correu de confirmació que us assegura que esteu inscrits i us informa  del punt, hora i lloc de trobada. És molt important que guardeu aquest correu per si cal ensenyar-lo als organitzadors en el moment de l'activitat.

El control de l'aforament, donades les condicions de pandèmia, serà molt estricte i no es podran admetre participants sense inscripció amb el correu de confirmació que ho acrediti.

L'activitat te un aforament limitat i es realitza amb les mesures de seguretat vigents en cada moment segons l'evolució de la pandèmia de la covid-19. Aquestes normes poden comportar que s'anul•li o s'ajorni activitat. Consulteu la informació actualitzada al canals de comunicació habituals a www.amb.cat/agenda i www.agenda.museuciencies.cat.

Marker
Trambaix Sant Feliu/Consell Comarcal, 08960, Sant Feliu de Llobregat
Com anar-hi?
Transports al voltant de...
Equipaments relacionats
 • Imatge del parc
  Municipis:
  Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern
  Inauguració:
  2005
  Superfície:
  95.938,68 m2