Identifiquem papallones

Tema:
Platges
Tipus:
Jornades
Quan:
(Desar)
On:
Platja de Gavà, A Gavà Mar, al passeig marítim alçada Av. Del Mar, Gavà - Natur@ula de la platja de Gavà.  (Veure)
Promotors:
AMB
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Programa:
Cicle d'activitats d'espai públic | Minicicle de BioPlatgesMet
Descripció

Embarcat en una nova aventura de ciència ciutadana! I participa en el nou projecte de BioPlatgesMet. Quina és la missió?, obtenir totes les dades possibles sobre la biodiversitat de les platges metropolitanes. Nosaltres complirem la missió fent un cens de papallones, on les fotografiarem i les pujarem a l'app MINKA. Te la perdràs?

Punt de trobada

Natur@ula de la platja de Gavà. A Gavà Mar, al passeig marítim alçada Av. Del Mar

Hi col·labora

Més informació i inscripcions

Activitat gratuïta.

És imprescindible inscriure's a:

activitatsmetropolitanes@bcn.cat 

93 256 22 20 (de dilluns a divendres de 10 a 13 h)

La inscripció s'obrirà 10 dies hàbils abans de l'inici de l'activitat i es tancarà el divendres abans del dia de l'activitat, a les 13 h. A partir d'aquest moment no es podran acceptar més inscripcions, ja que el Servei d'Inscripció i Reserves estarà tancat i no podrà gestionar-les.

Només podeu considerar confirmada l'activitat si rebeu un correu de confirmació que us assegura que hi esteu inscrits i us informa del lloc i l'hora de trobada. És molt important que guardeu aquest correu per si cal ensenyar-lo als organitzadors en el moment de fer l'activitat.

Durant les activitats, es poden fer fotos generals per divulgar-les i difondre-les en diferents mitjans (publicacions, portal web, xarxes socials...). En cas que no vulgueu aparèixer en aquestes imatges, us demanem que ho comuniqueu al responsable de l'activitat per tenir-ho en consideració.

Marker
Platja de Gavà A Gavà Mar, al passeig marítim alçada Av. Del Mar, Gavà - Natur@ula de la platja de Gavà.
Com anar-hi?
Transports al voltant de...