Contes al parc

L'arquitecte de l'arbre

Contes als parcs
Tema:
Parcs
Tipus:
Activitat a l'entorn
Quan:
(Desar)
On:
Jugatecambiental del parc de Joan Oliver, Carrer la Mancha, 13, 08214, Badia del Vallès  (Veure)
Promotors:
AMB
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Programa:
Cicle d'activitats d'espai públic
Jugatecambiental

Adaptat a mobilitat reduïda

Descripció

Coneixerem l'Òscar, un arquitecte que té devoció per la bellesa de les línies rectes: ho vol tot quadrat, classificat, ordenat i organitzat. Hi ha qui pensa que potser està una mica tocat del bolet: ho ha de tenir tot sota control! Però un bon dia arriba a la feina i es troba que ha passat un desastre. Un arbre ha caigut al mig de la sala d'estar de la tercera planta de l'edifici en construcció. L'Òscar perd el món de vista davant d'un problema tan inesperat.
Vine i descobreix què farà l'Òscar per resoldre-ho!
Activitat per a totes les edats.

Punt de trobada

Jugatecambiental del parc de Joan Oliver

A càrrec de
Més informació

Activitat gratuïta. És imprescindible fer inscripció prèvia a:
activitatsmetropolitanes@bcn.cat
Tel. 93 256 22 20 (de dilluns a divendres, de 10 a 13 h)

 1. La inscripció s'obrirà 10 dies hàbils abans de l'inici de l'activitat i es tancarà el divendres previ a la seva realització, a les 13 h. Passat aquest moment no es podran acceptar més inscripcions, ja que el Sevei d'Inscripció i Reserves estarà tancat i no podrà gestionar-les.
 2. Només podeu considerar confirmada l'activitat si rebeu un correu de confirmació que us assegura que hi esteu inscrits i us informa del lloc i l'hora de trobada. És molt important que guardeu aquest correu per si cal ensenyar-lo als organitzadors a l'hora de fer l'activitat.
L'activitat té un aforament limitat i es fa amb les mesures de seguretat vigents en cada moment segons l'evolució de la pandèmia de la covid-19. Consulteu la informació actualitzada als canals de comunicació habituals: www.amb.cat/agenda i Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Marker
Jugatecambiental del parc de Joan Oliver Carrer la Mancha, 13, 08214, Badia del Vallès
Com anar-hi?
Transports al voltant de...
Publicacions relacionades
Equipaments relacionats
Punts d'interès relacionats
 • $escapeTool.html($relacionat_puntinteres_alt_)
  Categoria:
  Jugatecambiental
  Descripció:
  La Jugatecambiental ofereix un munt de propostes per gaudir en família i conèixer els valors dels parcs metropolitans, la natura i el medi ambient a través del joc i l'activitat. A més a més, hi trobarem un punt d'informació del parc i el seu entorn, un espai de joc lliure i en cada sessió s'hi duu a terme una activitat dirigida amb continguts relacionats amb el parc i la sostenibilitat.