Comptem papallones?

Mostreig de l'Observatori Metropolità de Papallones (mBMS)

Tema:
Parcs
Tipus:
Jornades
Públic:
Famílies
Quan:
(Desar)
On:
Parc de la Fontsanta, 08970, Sant Joan Despí  (Veure)
Promotors:
AMB
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Programa:
Cicle d'activitats d'espai públic
Jugatecambiental
Descripció

En aquesta jornada de ciència ciutadana descobrirem el cicle de vida de les papallones i els aspectes més característics de cada espècie. Després, amb l'ajuda d'un expert i una guia, anirem a la recerca de les papallones del parc de la Fontsanta!

Punt de trobada:

Aula ambiental del parc de la Fontsanta

Més informació i inscripcions: 

Activitat gratuïta. És imprescindible la inscriure's a:
activitatsmetropolitanes@bcn.cat
Tel. 93 256 22 20 (de dilluns a divendres de 10 a 13 h)
 1. La inscripció s'obrirà 10 dies hàbils abans de l'inici de l'activitat i es tancarà el divendres abans del dia de l'activitat, a les 13 h. A partir d'aquest moment no es podran acceptar més inscripcions, ja que el Servei d'Inscripció i Reserves restarà tancat i no podrà gestionar-les.
 2. Només podeu considerar confirmada l'activitat si rebeu un correu de confirmació que us assegura que hi esteu inscrits i us informa del punt de trobada, l'hora i el lloc. És molt important que guardeu aquest correu per si cal ensenyar-lo als organitzadors en el moment de l'activitat.
 3. Durant les activitats es poden fer fotos generals per a la divulgació i la difusió de les nostres activitats en diferents mitjans (publicacions, portal web, xarxes socials...). En cas que no vulgueu aparèixer en aquestes imatges, us demanem que ho comuniqueu al responsable de l'activitat per tenir-ho en consideració.

Marker
Parc de la Fontsanta 08970, Sant Joan Despí
Com anar-hi?
Transports al voltant de...
Publicacions relacionades
Equipaments relacionats
 • Municipis:
  Esplugues de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern
  Inauguració:
  1995
  Superfície:
  162.266,66 m2
Punts d'interès relacionats
 • $escapeTool.html($relacionat_puntinteres_alt_)
  Categoria:
  Aula ambiental
  Descripció:
  Espai de suport a activitats educatives i lúdiques de caire ambiental adreçades a les escoles, famílies i públic en general i organitzades per l'AMB i per l'Ajuntament de Sant Joan Despí. Aquestes segueixen quatre eixos d'interès: coneixement dels valors ambientals, biodiversitat, agricultura i mobilitat sostenible. Les activitats s'ofereixen a través de la Jugatecambiental, del programa Compartim un futur, i d'altres programacions que desenvolupa l'ajuntament de Sant Joan Despí.