Bombes de llavor

Descobreix tècniques de reforestació!

Tipus:
Taller
Públic:
Famílies
Quan:
(Desar)
On:
Parc del Tramvia, Av. Jordana Montgat, 08390, Montgat  (Veure)
Promotors:
AMB
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Programa:
Cicle d'activitats d'espai públic
Jugatecambiental
Descripció

Sabeu què és el nendo dango? És una tècnica japonesa per reforestar. Consisteix a donar a la llavor un substrat que n'afavoreix la germinació i maduració. En aquest taller ens embrutarem les mans per poder crear bombes de llavors i plantar-les a la nostra casa o jardí.
Per a totes les edats.

Punt de trobada

Jugatecambiental del parc del Tramvia

A càrrec de
Més informació

Activitat gratuïta. És imprescindible fer inscripció prèvia a:
activitatsmetropolitanes@bcn.cat
Tel. 93 256 22 20 (de dilluns a divendres, de 10 a 13 h)

 1. La inscripció s'obrirà 10 dies hàbils abans de l'inici de l'activitat i es tancarà el divendres previ a la seva realització, a les 13 h. Passat aquest moment no es podran acceptar més inscripcions, ja que el Sevei d'Inscripció i Reserves estarà tancat i no podrà gestionar-les.
 2. Només podeu considerar confirmada l'activitat si rebeu un correu de confirmació que us assegura que hi esteu inscrits i us informa del lloc i l'hora de trobada. És molt important que guardeu aquest correu per si cal ensenyar-lo als organitzadors a l'hora de fer l'activitat.
L'activitat té un aforament limitat i es fa amb les mesures de seguretat vigents en cada moment segons l'evolució de la pandèmia de la covid-19. Consulteu la informació actualitzada als canals de comunicació habituals: www.amb.cat/agenda i Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Marker
Parc del Tramvia Av. Jordana Montgat, 08390, Montgat
Com anar-hi?
Transports al voltant de...
Publicacions relacionades
Equipaments relacionats
 • Parc del Tramvia
  Municipis:
  Montgat, Tiana
  Inauguració:
  2001
  Superfície:
  61.994,93 m2
Punts d'interès relacionats
 • $escapeTool.html($relacionat_puntinteres_alt_)
  Categoria:
  Jugatecambiental
  Descripció:
  La Jugatecambiental del parc del Tramvia és un espai de joc i aprenentatge on s'ofereixen diferents activitats per fer en família durant el cap de setmana. Una de les seves singularitats és que, com el mateix parc, és compartida entre els municipis de Tiana i de Montgat, de manera que canvia d'ubicació en funció de l'època de l'any. Aquesta Jugatecambiental destaca també pel seu lloc d'emplaçament, com un cinturó verd entre els dos municipis, esdevenint un gran parc urbà on es poden realitzar circuits de salut ja que està equipat amb una àmplia zona esportiva i també, amb espais de joc per als més petits.