Arrela't al parc. Plantació popular

Ens ajudes a millorar la vegetació del parc?

Imatge de l'activitat
Tema:
Parcs
Tipus:
Taller
Públic:
Famílies
Quan:
(Desar)
On:
Parc del Riu, Camí Sorral, 08820, El Prat de Llobregat  (Veure)
Promotors:
AMB
Museu de ciències naturals de Barcelona
Programa:
Cicle d'activitats d'espai públic
Jugatecambiental
Descripció

Vine i aprèn perquè els espais verds i les zones forestals properes o integrades als parcs metropolitans presenten un interès especial de conservació a les nostres ciutats. A través d'una plantació popular, decobrirem els beneficis ambientals i socials que aporten els nostres parcs. Repoblem tots aquests espais en família!

Activitat adreçada al públic familiar de totes les edats.

Punt de trobada:

A la Jugatecambiental del parc del Riu.

A càrrec de: 
Amb la col·laboració de: 
Més informació i inscripcions:

Activitat gratuïta. És imprescindible la inscripció prèvia a:
activitatsmetropolitanes@bcn.cat
Tel. 93 256 22 20 (de dilluns a divendres de 10 a 13 h)

  1. La inscripció s'obrirà 10 dies hàbils abans de l'inici de l'activitat i es tancarà el divendres previ a la seva realització a les 13 h. Passat aquest moment no es podran acceptar més inscripcions, donat que el Sevei d'inscripció i reserves restarà tancat i no podrà gestionar-les.
  2. Només podeu donar per confirmada l'activitat si rebeu un correu de confirmació que us assegura que esteu inscrits i us informa  del punt, hora i lloc de trobada. És molt important que guardeu aquest correu per si cal ensenyar-lo als organitzadors en el moment de l'activitat.
  3. El control de l'aforament, donades les condicions de pandèmia, serà molt estricte i no es podran admetre participants sense inscripció amb el correu de confirmació que ho acrediti.
L'activitat te un aforament limitat i es realitza amb les mesures de seguretat vigents en cada moment segons l'evolució de la pandèmia de la covid-19. Aquestes normes poden comportar que s'anul•li o s'ajorni activitat. Consulteu la informació actualitzada al canals de comunicació habituals a www.amb.cat/agenda i www.agenda.museuciencies.cat.

Marker
Parc del Riu Camí Sorral, 08820, El Prat de Llobregat
Com anar-hi?
Transports al voltant de...