Aproximació a la fotografia de natura

Curs fotografia
Tema:
Rius
Tipus:
Curs
Quan:
(Desar)
On:
Passera del riu Llobregat, Carrer de la Verge de Montserrat, 51, 08940, Cornellà de Llobregat  (Veure)
Promotors:
AMB
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Programa:
Cicle d'activitats d'espai públic

Adaptat a mobilitat reduïda

Descripció

Curs exprés de fotografia de natura. De matí, repassarem els conceptes bàsics de la fotografia i a la tarda amb les últimes hores de llum, posarem en pràctica tot el que hem après durant el dia! Descobrirem el riu Llobregat a través del visor de la càmera.

Punt de trobada:

Ens trobarem al carrer Verge de Montserrat, davant del club Delfos, just on comença la passera al riu Llobregat.

Més informació:

Activitat gratuïta. És imprescindible la inscripció prèvia a:
activitatsmetropolitanes@bcn.cat
Tel. 93 256 22 20 (de dilluns a divendres de 10 a 13 h)

La inscripció s'obrirà 10 dies hàbils abans de l'inici de l'activitat i es tancarà el divendres previ a la seva realització a les 13 h. Passat aquest moment no es podran acceptar més inscripcions, donat que el Sevei d'inscripció i reserves restarà tancat i no podrà gestionar-les.

Només podeu donar per confirmada l'activitat si rebeu un correu de confirmació que us assegura que esteu inscrits i us informa  del punt, hora i lloc de trobada. És molt important que guardeu aquest correu per si cal ensenyar-lo als organitzadors en el moment de l'activitat.

El control de l'aforament, donades les condicions de pandèmia, serà molt estricte i no es podran admetre participants sense inscripció amb el correu de confirmació que ho acrediti.

L'activitat te un aforament limitat i es realitza amb les mesures de seguretat vigents en cada moment segons l'evolució de la pandèmia de la covid-19. Aquestes normes poden comportar que s'anul•li o s'ajorni activitat. Consulteu la informació actualitzada al canals de comunicació habituals a www.amb.cat/agenda i www.agenda.museuciencies.cat.

Marker
Passera del riu Llobregat Carrer de la Verge de Montserrat, 51, 08940, Cornellà de Llobregat
Com anar-hi?
Transports al voltant de...